maritbet girişmaritbet
Via/Port AVM, Ramazan ayı boyunca göl kenarında tasavvuf müziği dinletecek!

Via/Port AVM, Ramazan ayı boyunca göl kenarında tasavvuf müziği dinletecek!

VIA/PORT, Ramazan süresince her akşam göl kenarında tasavvuf müziği dinletisi yapacak. İftar saatinden 30 dakika önce başlayacak dinleti, yaklaşık iki saat sürecek. Ayrıca cuma, cumartesi ve pazar günleri geleneksel Ramazan eğlenceleri sergilenecek

VIA/PORT, Ramazan süresince her akşam göl kenarında tasavvuf müziği dinletisi yapacak. İftar saatinden 30 dakika önce başlayacak dinleti, yaklaşık iki saat sürecek. Ayrıca cuma, cumartesi ve pazar günleri geleneksel Ramazan eğlenceleri sergilenecek. Çocukların seveceği etkinlikler arasında Hacivat Karagöz, ortaoyunu, meddah ve sihirbaz gösterileri olacak. Alışveriş merkezinde yer alan lunapark da en büyük eğlencelerden biri.

MARMARA FORUM

Sıcak yaz günlerinden bunalan İstanbulluları terasında ağırlayan Marmara Forum, 27 Temmuz'da İnce Saz konserine ev sahipliği yapacak. Sevilen topluluk

5 bin metrekarelik terasta, saat 21.00'de sahne alacak.

FORUM iSTANBUL

Fransız, Balkan, Latin ve caz müzik gruplarının Ramazan özel programlarını sunacakları Forum İstanbul'da, ‘Yabancı Bir Gözle Ramazan' konserler serisi başlıyor. Yavuz Seçkin'in stand-up gösterisi, ‘Osmanlı İhtişamı Mücevher Sergisi', açıkhava sineması ve daha birçok sürpriz Forum İstanbul'da.

CEVAHiR

Ramazan'a özel gelenekleri AVM içinde sürdürecek olan Cevahir, ziyaretçilerini çeşitli etkinliklerle ağırlayacak. İftar öncesinde tasavvuf müziğinin olacağı AVM'de, sema gösterileri de yapılacak. Aileleriyle Cevahir'e gelen çocuklarsa atölyelere katılarak eğlenecek.

CAPACITY

Capacity'de, her cuma ve cumartesi iftar öncesi ve sonrası fasıl dinletisi yapılacak. Ziyaretçilere geleneksel lezzetler şerbet, macun ve kağıt helva ikram edilecek. Çocuklara yönelikse, her cumartesi sürpriz gösteriler ve atölyeler düzenlenecek. Kukla tiyatrosu, Karagöz-Hacivat oyunu, masalcı dede ve tahtabacak şovları, yanı sıra ney dinletisi eşliğinde sema gösterileriyle her yaşa göre bir program var. Çocuklara Ramazan'ın nostaljisini yaşatacak topaç ve ramazan davulu atölyeleriyle birlikte bayram tebrik kartları da yine Capacity'de hazırlanıyor olacak. Geleneksel Ramazan Ev'inin de ziyaret edilebileceği alışveriş merkezinde, keyifli bir program ziyaretçileri bekliyor.

PALLADIUM

21 Temmuz Cumartesi günü şarkıcı Nev'in imza günüyle başlayacak Ramazan etkinlikleri, semazen gösterileri, hat, çini, ebru sanatı sergileri ve atölye çalışmaları, neo Türk sanat müziği dinletisi, Karagöz Hacivat oyunu, canlı heykel performansı ve Doğa Koleji'nin çocuk atölye çalışmalarıyla dolu geçecek. Ramazan boyunca her pazartesi yapılacak ‘Ramazan'da Şanslı Pazartesi' kampanyasında da, ziyaretçiler hediye yağmuruna tutulacak. Bayramda da yan flüt, klasik gitar ve viyolonselin bir araya geldiği trio müzik dinletisi var.

iSTiNYE PARK

İstinyePark, küçük misafirlerini mutlu edecek bir oyuna ev sahipliği yapıyor. Tiyatro Kedi, 5 ve 12 Ağustos tarihlerinde, 11.00'de ‘Kaplan Maplan' oyununu minik ziyaretçileri için sergileyecek. Her şeyden korkan fare, yavaş salyangoz, sevgi dolu kirpi, kendilerini beğenmedikleri için başkalarıyla alay eden kuş ve köstebek arasında geçen oyun, çocuklara, kendi özelliklerini bilmenin mutluluk getireceği fikrini aşılıyor. Başka birine özenmeden, her canlının birbiriyle dostluk kurabileceğini anlatıyor.

Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Abdürrahim Tavlı, İsra Holding'in V markalı yatırımlarını anlattı!
  • 23.03.2022 10:09

Abdürrahim Tavlı, İsra Holding'in V markalı yatırımlarını anlattı!

İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrahim Tavlı, V markalı projeler ve Pall ...

Boyner, yeni mağazasını Pendik Viaport Alışveriş Merkezi’nde açtı
  • 14.02.2022 16:06

Boyner, yeni mağazasını Pendik Viaport Alışveriş Merkezi’nde açtı

Boyner’in “yeni nesil mağazacılık” yaklaşımından izler taşıyan Boyner Viaport, v ...

Viaport, yılın en eğlenceli alışveriş merkezi seçildi!
  • 08.12.2014 13:54

Viaport, yılın en eğlenceli alışveriş merkezi seçildi!

Viaport, "Shining Star Awards 2014-Eğlence ödülleri" kapsamında yılın en eğlence ...

Markalar Viaport'ta ikinci mağazalarını açıyor!
  • 26.11.2014 12:03

Markalar Viaport'ta ikinci mağazalarını açıyor!

Bu yıl altıncı yaşını kutlayan Viaport, üçüncü etabıyla genişlemeye devam ediyor ...

Yılın ilk 6 ayında 11 milyon kişi geldi! Devamı var...
  • 06.08.2014 13:40

Yılın ilk 6 ayında 11 milyon kişi geldi! Devamı var...

Açıldıktan sonra yoğun bir ilgi gören Viaport AVM, bunu rakamlarla gösterdi. Pro ...

Viaport AVM’de yaz saati uygulaması başlıyor
  • 13.06.2014 14:05

Viaport AVM’de yaz saati uygulaması başlıyor

İstanbul’un en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, yaz s ...