maritbet girişmaritbet
Torium AVM yeni yaşında Nissan Juke hediye ediyor!

Torium AVM yeni yaşında Nissan Juke hediye ediyor!

Torium, “3’üncü Yaşımızda 3 Juke Hediye” kampanyasıyla ziyaretçilerine her 75 TL’lik alışverişte 3 adet Nissan Juke’tan birini kazanma şansı sunuyor. Her ay alışveriş merkezinde yapılacak çekiliş, o ayın şanslı ziyaretçilerini belirliyor

Torium, “3'üncü Yaşımızda 3 Juke Hediye” kampanyasıyla ziyaretçilerine her 75 TL'lik alışverişte 3 adet Nissan Juke'tan birini kazanma şansı sunuyor. Her ay alışveriş merkezinde yapılacak çekiliş, o ayın şanslı ziyaretçilerini belirliyor.

Türkiye'nin ilk kar merkezi ‘Snowpark' alanına sahip Torium AVM, 3'üncü yaşına özel yeni kampanyasıyla ziyaretçilerini bekliyor. Torium'da yılsonuna kadar geçen süre içerisinde tek seferde yapılacak her 75 TL'lik alışveriş, 3 adet Nissan Juke marka araç kazanma fırsatı sunuyor. Torium Alışveriş Merkezi içerisinde marketten elektroniğe, giyimden aksesuara kadar tüm mağazalarından gerçekleştirilen 75 TL'lik alışveriş, çekilişe katılma hakkı sağlıyor. Yapılan 2'inci 75 TL'lik alışveriş ise, 2'nci kez çekilişe katılma hakkını getirirken, katılımcıların kazanma şansını artırıyor.

Perakende

Yorum Yaz