maritbet girişmaritbet
TOKİ'nin Merkez Kayaşehir ihalesinde çekişmeli açık artırma

TOKİ'nin Merkez Kayaşehir ihalesinde çekişmeli açık artırma

TOKİ tarafından Kayabaşı bölgesinde inşa edilen 60 bin konutluk Kayaşehir’de yaşam başlıyor. Merkez Kayaşehir, Emlak Konut GYO Müdürlüğü önünde çadırda yapılan açık artırma ile satışa sunuldu

TOKİ, Kayaşehir'de 2011 yılının ilk çeyreğinde 11.500 konutu sahiplerine teslim edecek. TOKİ haricinde geliştirilecek olan diğer projelerle birlikte, Kayaşehir'de nüfusun 5 yıl içerisinde 400 bin kişiye ulaşması bekleniyor. Bundan hareketle Makro İnşaat, İstanbul'un en büyük uydu kenti olan Kayaşehir'de bölgenin ilk alışveriş merkezi Merkez Kayaşehir'i hayata geçiriyor. Merkez Kayaşehir, Emlak Konut GYO Müdürlüğü önünde çadırda yapılan açık artırma ile satışa sunuldu.

43 MİLYON 500 BİN TL HASILAT
Hızla gelişen bölgenin en cazip yatırım imkanını sunan Merkez Kayaşehir'in açık artırmasına 300'e yakın yatırımcı katıldı. 43 milyon 500 bin TL hasılat elde edilen açık artırmada en yüksek fiyatı 9 milyon 633 bin TL ile süpermarket gördü. Bazı gayrimenkullerin muhammen bedelinin dört katı fiyata teklif aldığı açık artırmada en yüksek teklif alan gayrimenkuller arasında ise; fast food, eczane, cafe, emlak ofisi, kuruyemişbüfe, optik, elektronik, telekominikasyon mağazaları yer aldı. Merkez Kayaşehir, 250 bin nüfuslu Kayaşehir'in ilk ve tek alışveriş merkezi olmasının yanı sıra, Başakşehir, Bahçeşehir ve Ispartakule'yi içine alan 3 ila 10 km'lik bir alanda bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahip. Bölgenin en merkezi yerinde projelendirilen Merkez Kayaşehir, çarşı konseptinde tasarlanarak sıradan alışveriş merkezlerinin dışında bir keyif sunuyor.
 
BULUŞMA NOKTASI OLACAK
63.000 m2 kapalı, 36.700 m2 kiralanabilir alanda 172 mağaza-işyeri ve 8 salonlu sinemanın yer aldığı Merkez Kayaşehir'de otel ve iş merkezi de inşa edilecek. Bölgede en büyük, alternatifsiz ve rakipsiz olarak tanımlanan alışveriş merkezi, Merkez Kayaşehir, özgün mimarisiyle, peyzaj ve cephelerdeki özel taş işçiliğiyle Kayaşehir ve çevresinin buluşma noktası olarak konumlanıyor.
Kaynak: GAZETE HABERTURK/ NECMİ ÇİÇEKÇİ
 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz