maritbet girişmaritbet
TerraCity, dünyaca ünlü markaları ilk kez buluşturacak

TerraCity, dünyaca ünlü markaları ilk kez buluşturacak

Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi olmaya hazırlanan TerraCity’de Antalya’nın “ilkleri” bir araya gelecek. Dünyaca ünlü markalar Antalya’daki ilk mağazalarını TerraCity’de açacak

Dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesini İstanbul Levent'te hayata geçirmeye hazırlanan EriaPartners, Antalya'nın en büyük alışveriş merkezini de 2011 yılının ilk yarısında açacak. Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi “TerraCity”,  ulusal ve uluslararası mağaza zincirleri ve dünyaca ünlü markaları ilk kez Antalyalılarla buluşturacak. 2011 yılının ilk yarısında açılması planlanan TerraCity alışveriş merkezinde Burberry & Burberry Kids, Ralph Lauren, Kenneth Cole, Bebe, Inditex markaları (Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Zara Home, Massimo Dutti), Fred Perry, gibi dünyaca ünlü markalar ilk kez Antalyalılarla bir araya gelecek. Mezzaluna, Midpoint gibi restoranlar da lezzetlerini ilk kez TerraCity'de Antalyalıların beğenisine sunacaklar.

Antalya'nın eğlence hayatına ve alışveriş anlayışına yepyeni bir canlılık getirecek olan TerraCity Alışveriş Merkezi'nde ayrıca 9 salonuyla Mars Entertainment, Antalya'nın en büyük sinemasını, sinemaseverlerin  hizmetine açacak. Çocuklar ve gençler için eğlence alanları, açık teras alanında yerleşik geniş kent manzaralı restoran ve kafe alanlarıyla Antalyalılara çok farklı bir konseptte eğlence ve alışveriş ortamı sunmaya hazırlanan TerraCity'de kiralama süreci ECE Türkiye firması tarafından yürütülüyor. Firma, TerraCity'nin açılmasının ardından, yönetimi de üstlenecek. 210 milyon $'lık yatırımla EriaPartners tarafından gerçekleştirilen TerraCity Alışveriş Merkezi Projesi'nin 2011 yılının ilk yarısında Antalya'nın günlük yaşamındaki yerini alması planlanıyor. Projeyi gerçekleştiren EriaPartners, İstanbul Büyükdere Caddesi üzerinde çok önemli bir prestij projeyi de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster'ın kurucusu olduğu dünyanın en önemli mimarlık stüdyolarından Foster&Partners tarafından projelendiren bu yeni ikon bina, A+ yaşam tarzına uygun tüm unsurları içerirken, inovatif mimari yaklaşımı ile de İstanbul'a değer katacak.

EriaPartners tarafından verilen bilgiye göre, Proje, modern mimari tasarımı, deneyimli yönetim ve Antalya mimarisine inovatif katkısıyla gelecek için bir model olmaya hazırlanıyor. TerraCity enerji israfını engellemeye özen gösteren özel sistemiyle de yeşil ilkelere uygunluğunu kanıtlayan bir proje. 48 bin metre kare brüt kiralanabilir alana sahip olan TerraCity, bünyesinde yer alacak 140 mağaza, 28 restoran ve kafe ile Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. Ulusal ve uluslararası perakende zincirleri, 830 kişilik oturuma alanına sahip gıda alanı,  çok salonlu sinema kompleksi, çocuklar ve gençler için eğlence alanları ve 1400 arabalık otopark kapasitesiyle TerraCity, uluslararası arenada dönüm noktası olacak ve dikkat çekecek bir alışveriş merkezi projesi niteliğinde. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz