maritbet girişmaritbet
TerraCity’de açılış için geri sayım başladı

TerraCity’de açılış için geri sayım başladı

Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi olmaya hazırlanan ve açılış için gün sayan TerraCity’de kiralama süreci tamamlandı. Dünyaca ünlü markaların birçoğu Antalya’daki ilk mağazalarını TerraCity’de açıyor

Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi olmaya hazırlanan ve açılış için gün sayan TerraCity'de kiralama süreci tamamlandı. Dünyaca ünlü markaların birçoğu Antalya'daki ilk mağazalarını TerraCity'de açıyor.

Dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster'ın mimarlık ofisi Foster+Partners imzalı projesini İstanbul Levent'te hayata geçirmeye hazırlanan EriaPartners'ın Antalya'da inşasını tamamlamak üzere olduğu kentin en büyük alışveriş merkezi niteliğindeki TerraCity'nin açılışı için geri sayım başladı. Önümüzdeki Mayıs ayında açılması planlanan TerraCity'de tüm mağazalar kiralandı, 150 mağaza ve 30 cafe & restoran ile toplam 180 seçkin marka TerraCity'de yerini aldı.

Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi “TerraCity”,  ulusal ve uluslararası mağaza zincirlerini ve dünyaca ünlü markaların bir çoğunu ilk kez Antalyalılarla buluşturacak. Mayıs ayı sonunda açılması planlanan TerraCity alışveriş merkezinde Burberry & Burberry kids, Façonable, Beymen Business, US Polo, Max Mara Weekend, Trussardi, Vetrina, Massimo Dutti, Gap, Guess, Stefanel, Marks & Spencer , Kenneth Cole, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, İpekyol, Network, Fabrika, Twiss, Machka, Divaresse, Bilstore, Ramsey, Que, Mango, Stradivarius, Bershka, Swarovski, Pull & Bear, Lacoste, Koton, Bebe, Zara, Zara Home, Agahta, Desa, Bernardo, Benetton, Adidas, Nike, Sony, Applestore, New Balance, Camper, Swatch, T Box, Network, Damat, Sarar, Divarese, Park Bravo, La Senza, Nine West, Polo Garage, Teknosa, Esse, Chicco, Mother Care, Fenerium, GS Store, Sephora, Sevil, Chakra, Intersport ve Starbucks, Midpoint, Mezzaluna gibi ünlü mağaza zincirleri de yer alacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz