maritbet girişmaritbet
Tekira kiracı sayısını artırıyor

Tekira kiracı sayısını artırıyor

2005 yılının Nisan ayında, Akmerkez hissedarlığıyla Türkiye pazarına giren ve 2009 yılının Mart ayı itibariyle Tekira AVM yönetiminin tamamını satın alan Corio Türkiye, gerçekleştirdiği yenilikler ile tüm bölgeye değer katmaya ve bölge halkı için istihdam sağlamaya devam ediyor

 

Avrupa'nın en önemli gayrimenkul yatırım şirketlerinden biri olan, Hollanda merkezli Corio, 2009 yılının Mart ayında, Tekirdağ'ın en işlek ve merkezi caddesinde yer alan Tekira Alışveriş Merkezi'nin hisselerinin yüzde 100'ünü satın alarak portföyünü genişletti.                
 
17.800 metrekare üzerine kurulu, 85 bin metrekare kapalı alana sahip, 85 önemli markanın büyük mağazalarına ev sahipliği yapmanın yanı sıra; 13 restoran-cafe, 7 sinema salonu ve 1200 araç kapasiteli açık - kapalı otoparka sahip Tekirdağ'ın en büyük alışveriş merkezi Tekira, Trakya bölgesinin kalbinde sosyal bir şehirde bulunmasından dolayı, kısa zamanda sadece yerel halkın değil civardaki il ve ilçeler için de yegane çekim merkezi ve sosyal buluşma noktası haline geldi. Tekira Alışveriş Merkezi'nin modern iç ve dış çevre düzenlemesi ile, büyük şehirlerde bile örneği az bulunan bir şehir merkezi AVM'si yaratıldı.
 
Düzenlenen basın toplantısında, Corio Türkiye'nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Özlem, kiracı sayılarının her geçen gün arttığını ve yeni kiracıları arasında Watson's, Damat, Penti, İpekyol, Vatan Notebook, İşbir Yatak, Batik gibi birbirinden önemli markaların olduğunu belirtirken, AVM'de açılan yeni markalar ile bölge halkına istihdam ve ticari hayata önemli bir katkı sağladıklarını bildirdi. Tüm bölge halkının her zaman yanında olmayı sürdüren bir politika izlemeye devam edecekleri mesajını veren Özlem, çevreye saygılı, yeşil bina sertifikasyon kuruluşu olan Breeam'e kaydolup şimdilik geçici skor olarak “iyi“ seviyesini yakaladıklarını ve resmi skor hedeflerine ise Eylül ayında ulaşacaklarını belirtti.
 
Tekira Alışveriş Merkezi'nin gerek kentte, gerekse Trakya bölgesindeki merkezi konumu ile tüm portföyleri içinde özel bir yere sahip olduğunu belirten Özlem, Tekira AVM'nin sosyal ve ticari hayatın bir parçası olduğunu bildirirken, Tekira'da gerçekleştirdikleri yenilikler hakkında şunları söyledi:
 
“Tekira AVM, geniş alanı ve sunduğu olanaklarla sadece Tekirdağ nüfusuna değil, tüm Trakya ve Edirne'ye seslenerek büyük bir potansiyel yaratıyor. Bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için her geçen gün daha yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Diğer AVM'lerimizde olduğu gibi burada da markalarımıza destek olmak, AVM'mizin çok daha geniş kitlelere seslenmesini sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz çeşitli pazarlama etkinlikleri ve iletişim çalışmaları kapsamında, birbirinden ünlü isimleri yıl boyunca Tekira'da ağırladık ve ağırlamaya devam edeceğiz.
Ünlü isimleri, güncel atölye ve etkinlikler, imza günleri ve konserlerle ziyaretçilerimizle buluşturmanın yanı sıra gerek AVM içi gerek AVM dışı özenle yapmış olduğumuz düzenleme ve yeniliklerle sürekli olarak gelişim halindeyiz. Hızla hayata geçirdiğimiz çalışmalarımız, sürekli olarak devam edecek ve Tekira AVM, kendi bölgesinde çok daha geniş kitleler için rakipsiz bir yaşam ve cazibe merkezi konumunu daha da güçlendirecek.”
 
Corio Türkiye tarafından, Tekira Alışveriş Merkezi'nde yapılan yenilikler arasında; iç ve dış mekan peyzajı ve teras düzenlemelerinin yanı sıra, AVM içinde yapılan okuma odası,internet köşesi ve çocuk oyun alanı da buluyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz