maritbet girişmaritbet
Semerkand Line AVM’de 320 bin TL’ye işyeri!

Semerkand Line AVM’de 320 bin TL’ye işyeri!

Zengin mağaza karmasıyla dikkat çeken caddeye cepheli Semerkand Line Alışveriş ve Yaşam Merkezi Haziran ayında açılıyor. Semerkand Line AVM’de sadece 27 mağaza kaldı

Zengin mağaza karmasıyla dikkat çeken caddeye cepheli Semerkand Line Alışveriş ve Yaşam Merkezi Haziran ayında açılıyor. Merkezde 95 mağaza bulunuyor. Kendi işinin sahibi olmak ve ileriye dönük yatırım yapmak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği Semerkand Line AVM'de sadece 27 mağaza kaldı

Semerkand Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Semerkand Line Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kendi işinin sahibi olmak ya da ileriye dönük yatırım yapmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. 95 mağazanın yer aldığı Semerkand Line AVM'de kalan son 27 mağaza alıcısını bekliyor. Semerkand Line AVM'den mağazaları ‘İster al, ister kirala' diyen Semerkand Yapı, büyüklüğü 21 metrekare ile 282 metrekare arasında değişen dükkanları, 320 bin lira ile 1 milyon 740 bin lira arasında satışa sunuyor.  Satın almak yerine kiralamak isteyenlere de kolaylık sağlayan kuruluş, mağazaları büyüklüklerine göre 3 bin lira ile 15 bin lira arasında kiraya veriyor.

Yürüyüş mesafesinde

16 bin metrekare kapalı alana sahip iki katlı alışveriş merkezinde 95 mağaza yer alıyor. Caddeye cepheli mağazaları sayesinde bulunduğu lokasyonun adeta çehresini değiştiren Semerkand Line AVM'nin en büyük özelliği bir çok projeye yürüyüş mesafesinde yer alması. Her yaşa ve bütçeye hitap eden mağaza karmasıyla dikkat çeken Semerkand Line AVM'de 700 metrekare büyüklüğünde  Kiler Süpermarket ile aralarında Simitevi'nin de bulunduğu bir çok marka şimdiden yerini aldı.  Haziran ayında kapılarını açmaya hazırlan Semerkand Line AVM'nin bir diğer özelliği de ziyaretçilerine açık havada alışveriş fırsatı sunması.

Kazandıran proje

Bu özellikleri nedeniyle alışveriş merkezinin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Semerkand Yapı Genel Koordinatörü Neli Devidas  “Yatırımcıların yanı sıra kendi işinin sahibi olmak isteyenler mağazalarımızı aldı. Kalan son 27 mağazanın da kısa sürede satılacağını düşünüyoruz. Satın almak istemeyenler mağazalarımızı kiralayabiliyor. Yine içinde marka ürünler satan bir kiracıyla da mağazayı satabiliyoruz. Bu durumda sistem kendi kendine kazanmış oluyor” dedi.

Semerkand Line projesi hakkında da bilgi veren Neli Devidas şunları söyledi: “23 dönüm arazi üzerinde yükselen Semerkand Line, sekiz blokta toplam 555 konut ve 95 mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinden oluşuyor. Temeli 2010 yılında atılan Semerkand Line'da 850 araçlık otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, çok amaçlı aktivite salonu, satranç kulübü ve çocuk kulübü bulunuyor.”

Merkezi konuma sahip

Beylikdüzü'nün merkezinde yer alan Semerkand Line AVM, E-5 Karayoluna, metrobüs durağına, okullara, dershanelere, belediyeye tam teşekküllü iki hastaneye yürüyerek 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Tüyap Fuar Merkezi'ne ve TEM bağlantı yoluna otomobille 5 dakika uzaktıkta olan Semerkand Line AVM, Atatürk Hava Limanı'na ise 15 dakikalık mesafede yer alıyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenyurt Semerkand Line örnek daire galerisi
  • 20.01.2014 11:15

Esenyurt Semerkand Line örnek daire galerisi

Semerkand Yapı tarafından Esenyurt'da inşa edilen Semerkand Line projesi örnek d ...

Esenyurt Semerkand Line proje galerisi
  • 20.01.2014 11:12

Esenyurt Semerkand Line proje galerisi

Semerkand Yapı tarafından Esenyurt'da inşa edilen Semerkand Line projesinden kar ...

Semerkand Line Beylikdüzü'nü havadan fotoğrafladık!
  • 28.06.2013 15:08

Semerkand Line Beylikdüzü'nü havadan fotoğrafladık!

Semerkand Line projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projenin havadan görüntülerini ...

Semerkand Line’da satışların yüzde 60’ı tamamlandı
  • 11.09.2015 12:52

Semerkand Line’da satışların yüzde 60’ı tamamlandı

Semerkand Yapı tarafından Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi’nde hayata geçirilen Se ...

Semerkand Line Home Office’te satışlar başladı
  • 18.01.2014 12:44

Semerkand Line Home Office’te satışlar başladı

Semerkand Line Home Office projesinde fiyatlar 135 bin liradan başlıyor ...