maritbet girişmaritbet
Rönesans Kahramanmaraş’ı ilk AVM’sine kavuşturacak

Rönesans Kahramanmaraş’ı ilk AVM’sine kavuşturacak

Türkiye ve Rusya’da 13 başarılı AVM ve ofis yatırımını hayata geçiren ve portföyünde 30 projesi bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın (RGY) 31. adresi Kahramanmaraş oldu. 140 milyon TL yatırım ile şehrin ilk AVM’sini 2 yıl içinde hizmete açmayı planlayan RGY, Türkiye’nin önde gelen markalarını taşıyacağı Kahramanmaraş’a yaklaşık 2 bin kişilik istihdam olanağı da sağlayacak

Türkiye'de AVM, Rusya'da ofis ağırlıklı projelerini başarıyla tamamlayan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Gaziantep'te çok yoğun ilgi gören Sankopark ve Şirehan AVM'lerin ardından Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki üçüncü büyük yatırımını gerçekleştiriyor. Kahramanmaraş'ın eski otogar alanını 34 milyon TL'ye satın alan RGY, fizibilite çalışmalarının ardından iki ay içinde şehrin ilk Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmalarına başlayacak. 2 yıl içinde tamamlanması planlanan ve 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak Alışveriş Merkezi, şehir yaşamına sağlayacağı yepyeni boyutun yanı sıra, ekonomik canlılık da getirecek.

2 bin kişilik istihdam

Türkiye'de Ankara, İstanbul ve Adana Optimum, İstanbul Kozzy, Gaziantep Sanko ve Şirehan AVM'yi hizmete açarak yüksek doluluk ve kar oranları yakalayan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, her gittiği bölgeye yaklaşık 2 bin kişilik istihdam olanağı sağlıyor. Kahramanmaraş'a kuracağı AVM ile ülkenin önde gelen markalarını şehre taşıyacak olan RGY, aynı zamanda bölgesel istihdama da yaklaşık 2 bin kişilik katkı sağlamış olacak. AVM, zengin marka çeşitliliği, oyun ve eğlence alanlarıyla, Kahramanmaraş'ı bölgenin çekim merkezlerinden biri haline getirecek.

 Yaşamı yeniden şekillendiriyoruz

RGY'nin AVM yatırımlarında çok derin ve kapsamlı bir veri tabanı oluşturduğunu, bu birikim ve tecrübeyle Türkiye'nin farklı coğrafyalarında çok başarılı projeleri hayata geçirdiğini belirten Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Cenk Arson, “Çok titiz araştırma süreci sonunda en doğru yerde, en doğru projeyi oluşturarak, hem başarıyı garantiliyoruz, hem de yatırım yaptığımız bölgenin yaşamını yeniden şekillendiriyoruz. Kahramanmaraş'a bizimle birlikte gelecek olan markalar, şehri cazibe merkezi haline getirecek. Üstelik bölge için çok büyük bir istihdam olanağı yaratacağız. RGY markasıyla her geçen gün yatırımlarımızla birlikte büyümeye devam ediyoruz” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz