maritbet girişmaritbet
Paşabahçe 42’nci mağazasını Zorlu Center’da açtı!

Paşabahçe 42’nci mağazasını Zorlu Center’da açtı!

İlk mağazasını Beyoğlu’nda 10 Ekim 1957 tarihinde açan Paşabahçe Mağazaları,kuruluş yıldönümünde 42’nci mağazasının kapılarını Zorlu Center’da hizmete açtı. Toplam 646 metrekarelik alana sahip olan Zorlu Center AVM Paşabahçe Mağazası,‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleri altında 4 bin çeşit ürünü müşterilerine sunuyor

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları,Beyoğlu'nda halen faaliyet gösteren ilk mağazasının açılış yıldönümünde Zorlu Center'da 42'nci mağazasını hizmete sundu. Müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Zorlu Center'da da‘Yaşam' ve ‘Butik' konseptleri adı altında 4 bin çeşit ürüne yer veriyor.

Toplam 646 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Selçuk Demirel, Latif Demirci ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi Türkiye'nin ünlü sanatçılarının fikir ve çizgilerini taşıyan ‘İmza' ve ‘Yansımalar' koleksiyonlarının şık, fonksiyonel ve dekoratif ürünleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Paşabahçe Zorlu Center Mağazası'nda yeni ‘Zevk-i Selim Koleksiyonu' da Türkiye'nin zengin tarihsel ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktarma misyonu ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak ele alınan ve sınırlı sayıda üretilen diğer ‘Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları' ile birlikte 'Butik' bölümünde yerini aldı. Son koleksiyonda tezhip, gölge oyunu, hat, sedefkari, telkâri, kalem işi, dokuma, kaftan, taş, mermer, seramik ve çininin camla buluştuğu toplam 32 eser yer alıyor.

‘‘2014'te de mağazalaşma atağımızı hız kesmeden sürdüreceğiz''

Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, mağazalaşma atağını sürdürdüklerini ve bu yılsonu hedefi olan 42'nci mağazaya ulaşmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Beyoğlu'ndaki ilk mağazalarının açılış yıldönümüyle aynı gün Zorlu Center AVM'de mağaza açmış olmanın güzel bir tesadüf olduğunu dile getiren Tokel, ‘'10 Ekim'in bizim için ayrı bir önemi var. Perakendeye geçerek ilk mağazamızı Beyoğlu'nda açtık, 56 yıl sonra bugün Türkiye'nin en büyük AVM'lerinden biri olan Zorlu Center'dayız'' dedi. Tokel, bu yıl 7 mağaza açtıklarını ve 2014'te de mağazalaşma atağının hız kesmeden sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 

Zorlu CenterAVM Paşabahçe Mağazası,haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Kısaca Paşabahçe Mağazaları hakkında:

Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam ve Sanayii Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa'nın ikinci, dünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir.Özgün yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları A.Ş. ise Paşabahçe Cam ve Sanayii Ticaret A.Ş.'nin zincir ihtisas mağazacılığı iş alanını oluşturmaktadır.

56 yıldır ev ve mutfak eşyası alanında müşterilerine sayısız ve modern seçenekler sunan Paşabahçe Mağazaları A.Ş.,bugün 11 ilde 42 mağaza ile hizmet vermektedir. ‘Yaşam' ve ‘Butik'konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünlerini de tüketicisinin beğenisine sunan Paşabahçe Mağazaları, modern sofraların ihtiyaçlarına hitap etmenin yanı sıra ‘Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları' ile kültür mirasımızı oluşturan değerleri de yaşatmaktadır. 

www.pasabahcemagazalari.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Karaköy'de tarihi metruk bina çöktü
  • 06.04.2023 15:55

Karaköy'de tarihi metruk bina çöktü

Beyoğlu'nda yıkılma riski bulunan ve çevresinde güvenlik önlemi alınan 5 katlı t ...

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Anneler Günü'ne özel hediye alternatifleri Paşabahçe'de!
  • 28.04.2022 10:55

Anneler Günü'ne özel hediye alternatifleri Paşabahçe'de!

“Bana Verdiğin Hayat En Güzel Hediye” sloganı ve yüzlerce hediye seçeneği ile ön ...

Paşabahçe efsanesi Borcam, yeni neslin de gözdesi!
  • 09.04.2022 11:27

Paşabahçe efsanesi Borcam, yeni neslin de gözdesi!

Değişen trendleri takip eden, ürünlerini tüketicilerinin ihtiyaçlarına göre geli ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...