maritbet girişmaritbet
Pappa Roti Cafe, Marmara Forum'da ilk mağazasını açıyor!

Pappa Roti Cafe, Marmara Forum'da ilk mağazasını açıyor!

Pappa Bun ile kahvenin yanında ideal tadı bulan Pappa Roti Cafe artık Türkiye'de…

 

Uzakdoğu ve Arap yarımadasını 5 yıl gibi kısa bir sürede 400'ün üzerinde mağaza ile fetheden Pappa Roti Cafe, Forum İstanbul, Forum Marmara, Metrocity yeni sinemalar bölümü ve Pendorya AVM ile Türkiye'de hizmete başlıyor.
 
Kahve medeniyet demektir, keyif demektir, sohbet demektir. Etiyopya'dan, Yemen'e geçen, Viyana üzerinden tüm dünyaya yayılan kahve kültürü her geçen gün çeşitlenerek gelişiyor.
 
Ülkemizde de her geçen gün kahve tüketimi artıyor, Cafe'ler sosyalleşme mekanları oluyor, kültürümüzün bir parçası olan bu olgu değişime uğrasa da her geçen gün daha da popüler oluyor. 
 
Uzakdoğu'ya Malezya'ya göçmen olarak giden bir İtalyan ailenin oluşturduğu Pappa Roti Cafe ise farklı kahve çeşitlerinin yanında yenilecek ideal bir yiyecek olmaya aday Pappa Bun'ı satmaya başlıyor. Tarifi devlet sırrı gibi korunan Pappa Bun, üzeri karamel kaplı, kabuğu çıtır çıtır ve hem tatlı, hem de tuzlu...
 
Yemeden anlatması mümkün olmayan Pappa Bun ile Pappa Roti Cafe, Arap yarımadası ve Uzakdoğunun en hızlı büyüyen kahve zinciri durumuna geldi. Zengin içecek seçeneklerinin arasında Türk kahvesi, İtalyan kahve çeşitleri, Pappamilk Tea, organik çaylar ve soğuk içecekler mevcut.
 
Bunlara ek olarak Pappa Roti'de Arap kahvesi de var. Kahvenin yolculuğunda olduğu gibi, farklı coğrafyalar üzerinden ülkemize gelirken kendi yolculuğundan kazanımlarından birisi olarak menüsüne bunu eklemiş. Bu şekilde kahvenin neredeyse dünyada içilen tüm çeşitlerini satıyor.
 
Türkiye'de ise francise hakları Dubai bazlı Asadel Group tarafından yürütülüyor. Asadel firmasının ortaklarından Samim Hatipoğlu, Pappa Roti Cafe'nin ilk sene 15 mağazaya çıkmayı hedeflediği, ve 5 sene içerisinde 100'ün üzerinde satış noktasına çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Üç adet farklı mağaza konseptleri olduğunu Pappa Roti Cafe, asgari 80 m2, Pappa Roti Kiosk asgari 60 m2 ve Pappa Roti Express ise 45 m2 alana kurulduğunu ekledi. İlk mağaza Forum Marmara'da 2 Mart 2013, cumartesi günü açılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Daikin’den ısı pompaları için 12 şehirde eğitim turu
  • 26.01.2026 14:01

Daikin’den ısı pompaları için 12 şehirde eğitim turu

Daikin, sürdürülebilir geleceğin en önemli teknolojisi olan ısı pompaları konusu ...

Türkiye genelinde 2025 yılında 1 milyon 688 bin 910 konut satıldı
  • 20.01.2026 12:11

Türkiye genelinde 2025 yılında 1 milyon 688 bin 910 konut satıldı

Türkiye genelinde Aralık ayında 254 bin 777, 2025 yılında ise 1 milyon 688 bin 9 ...

Yeni nesil TV markası iFFALCON Türkiye’de
  • 15.01.2026 10:31

Yeni nesil TV markası iFFALCON Türkiye’de

Yüksek performanslı ekran teknolojileriyle geliştirilen yeni nesil TV deneyimi, ...

İstanbul, küresel mobilya ticaretinin merkezi olmaya hazırlanıyor
  • 13.01.2026 10:55

İstanbul, küresel mobilya ticaretinin merkezi olmaya hazırlanıyor

Türkiye mobilya sektörü, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı ile dünya mobilya e ...

Faturaları %60’a kadar azaltmak yalıtımla mümkün
  • 12.01.2026 15:25

Faturaları %60’a kadar azaltmak yalıtımla mümkün

Türkiye’de toplam enerji tüketiminin yaklaşık %30’u binalarda gerçekleşirken, bu ...

Accor Türkiye, 2030'da 100 otele ulaşmayı hedefliyor
  • 18.12.2025 14:12

Accor Türkiye, 2030'da 100 otele ulaşmayı hedefliyor

2025 yılını 12 yeni otel anlaşması ile tamamlayan Accor, Türkiye’deki büyüme str ...