maritbet girişmaritbet
Palladium Antakya 150 milyon dolarlık yatırımla 9 Ekim’de açılıyor!

Palladium Antakya 150 milyon dolarlık yatırımla 9 Ekim’de açılıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, 2008 yılında İstanbul Ataşehir’de açılan Palladium AVM’nin başarısını, bu projedeki ortağı OTA Antakya ve Gençoğlu ile birlikte Antakya’ya taşıyor. “Palladium Antakya” adıyla 150 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek olan alışveriş merkezi kapılarını 9 Ekim Çarşamba günü misafirlerine açıyor

Tahincioğlu Gayrimenkul,OTA Antakya ve Gençoğlu ortaklığıolanDost İnşaatile birlikteAntakya şehir merkezinde hayata geçireceği ilk alışveriş merkezi ‘'Palladium Antakya AVM'', 9 Ekim Çarşambagünü kapılarını açıyor.

Grubun, ilk olarak İstanbul Ataşehir'de açtığı Palladium Alışveriş Merkezi'nin başarısını Antakya'ya taşıyacak olan ve “Palladium Antakya” adını alan proje,  150 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçiriliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, alışveriş merkezinin Antakya'ya yapılan en büyük organize perakende yatırımlarından biri olduğunu belirterek,  ”Tahincioğlu Gayrimenkul olarak yatırım yapacağımız noktalardaki önceliğimiz orada yaşayan halkın ihtiyaçları ile doğru orantılıdır. Uzun süre sürdürdüğümüz pazar araştırmaları sonucu Antakya'da yaşayan halkın sosyalleşebileceği bir AVM'ye ihtiyacı olduğunu gözlemledik. Daha önce İstanbul'da Ataşehir bölgesini canlandırmada büyük katkısı olan ve başarıya ulaşmış Palladium markasını Antakya'ya taşıdık. Palladium Antakya'nın şehre kazandıracağı yeni markalar ve sosyalleşme alanlarıyla bölgenin devam eden kalkınmasına destek olacağına inanıyoruz. Tahincioğlu Gayrimenkul olarak bundan sonra da ihtiyaçlar doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz”dedi.

Antakya modayı, eğlenceyi ve dünya lezzetlerini yeniden keşfediyor

Yönetimi ve kiralamasıAVM Mfi Partners tarafından yürütülen, 105 bin metrekare toplam inşaat alanına sahipPalladium AntakyaAVM'de; bay ve bayan giyimden dayanıklı tüketim mallarına, ev tekstil ürünlerindenkozmetiğe ve ev elektroniğine kadar toplam130 mağazayer alacak. Palladium Antakya AVM'nin, 1.100 araç kapasiteli otoparkalanı mevcut. Migros, Teknosa, LC Waikiki, Koton, Mango, Defacto, Mudo, Mavi, Flo, Diechmann, Kahve Dünyası, Network, İpekyol, Twist, Damat Tween, Kiğılı, Ramsey, Batik, Adil Işık, U.S. Polo,PiereCardin, Colins, Loft, Hotiç, Esse, Arçelik, Vestel, Mac, Tekin Acar,  YvesRocher, McDonalds, BurgerKing, KFC, Eatnfit,  Jival'inde aralarında yer aldığı Antakya'da ilk defa mağaza açacak olan pek çok önemli yerli ve yabancı marka kiralamalarını tamamladı. Projenin mimarlığını ise Palladium AVM'nin de mimarlığını gerçekleştiren Ergün Mimarlık üstlendi.

Antakya iklimine uygun mimari, Asi Nehri'nin kenarındaki açık hava terasları… 

Tarihi ve kültürel dokusu ile Türkiye'nin en dikkat çeken şehirleri arasında yer alan Antakya'nın merkezinde konumlandırılan Palladium Antakya AVM, 40 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Kentin tarihi dokusuna uygunolarak tasarlanan alışveriş merkezinde, bölgenin iklimine uygun olarak güneşten korunan avlular, Asi nehrine bakan açık hava terasları ve serbest dolaşılan ortak alanlar yer alıyor. 

Sosyal alanları ile yaşam alanı

Antakyalıların alışveriş ihtiyaçlarını karşılamanın yanında hem sosyal hem de kültürel aktivitelerin yapılacağı merkezde, kafe, restoran, sinema, çocuk oyun alanı, büyüklere yönelik bowling, bilardo, dart oynanabilecek alanlar yer alıyor. Palladium Antakya AVM, özellikle sergi ve tiyatro gösterileri gibi kültür sanat aktivitelerine yoğunlaşıp, Antakyalılara rahat ve güvenilir bir sosyalleşme alanı yaratmayı hedefliyor.

Palladium Ataşehir'in başarısının ardından Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarını Antakya halkının yanı başına getirecek Palladium Antakya AVM; aileleri ile birlikte gezmek, yemek yemek, çocuklarına hoşça vakit geçirmek ve alışveriş yapmak isteyen Antakyalılarakomşu illere gitmek zorunda bırakmadan, sınırsız alışveriş ve eğlence fırsatı sunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vestel, Afşin'deki depremzedeler için çamaşırhane kurdu
  • 14.03.2023 10:06

Vestel, Afşin'deki depremzedeler için çamaşırhane kurdu

Vestel, merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin yaralarını sarmak için ...

Teknosa, İstanbul'daki 37'nci mağazasını Beylikdüzü Anpa Gross AVM'de açtı
  • 26.01.2023 15:32

Teknosa, İstanbul'daki 37'nci mağazasını Beylikdüzü Anpa Gross AVM'de açtı

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, İstanbul'daki mağazalarına bir yeni ...

Kiğılı ilk metaverse mağazasını açtı!
  • 12.01.2023 09:41

Kiğılı ilk metaverse mağazasını açtı!

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, "Geçen yıl gerçekleştirdi ...

Vestel, sürdürülebilir geleceğin teknolojilerini CES Fuarı’nda tanıttı
  • 09.01.2023 16:27

Vestel, sürdürülebilir geleceğin teknolojilerini CES Fuarı’nda tanıttı

Vestel, Consumer Electronics Association tarafından düzenlenen dünyanın en büyük ...

Vestel, bir kez daha "Süpermarka" seçildi
  • 05.01.2023 10:32

Vestel, bir kez daha "Süpermarka" seçildi

Vestel, 2022'de yürüttüğü pazarlama ve iletişim faaliyetleriyle bir kez daha "Sü ...

Teknosa yılın son konsept mağazasını İzmir’de açtı
  • 30.12.2022 11:05

Teknosa yılın son konsept mağazasını İzmir’de açtı

Teknosa, yılın son müşteri odaklı dijital konsept mağazasını İzmir Agora AVM’de ...