maritbet girişmaritbet
Optimum zincirinin 3. Halkası Adana Optimum açılıyor

Optimum zincirinin 3. Halkası Adana Optimum açılıyor

Rönesans Gayrimenkul Yatırım(RGY), Optimum Outlet zincirinin üçüncüsünü 8 Nisan 2011’de Adana’da açıyor. RGY’nin cazip alışveriş imkanı ve eğlenceyi bir arada sunduğu Optimum Outlet’de 175 seçkin marka Adanalılarla buluşacak.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Türkiye'deki AVM kavramına yepyeni bir boyut getiren Optimum Outlet zincirinin en son ve iddialı halkası Adana Optimum, kapılarını 8 Nisan'da açmaya hazırlanıyor. 230 milyon TL'likyatırımla gerçekleşen Adana Optimum Outlet, 175 seçkin markayı Adanalılarla buluşturacak. 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla yılda 12 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen Adana Optimum'da Migros, Koçtaş, Media Markt, Mango, Park Bravo, Beymen, LCW, Koton, C&A gibi önemli ve büyük markalar ile mağazacılık isimleri yer alacak. RGY, Adana yatırımıyla birlikte İstanbul ve Ankara'da yoğun ilgi gören Optimum konseptini bir başka büyük ve önemli şehir olan Adana'ya da taşımış olacak.

Adana Optimum, sunduğu zengin alışveriş fırsatlarının yanı sıra bölge için yeni bir sosyal aktivite ve buluşma merkezi olacak. Adana'ya dev bir eğlence merkezi lüksü sunacak olan Adana Optimum, 10 büyük salonlu Avşar Sineması, 16 kulvarlık olimpik ölçülere sahip Bowling Salonu, küçükler kadar büyüklere de hitap eden bölgenin ilk lazer oyun alanı, Playland çocuk ve eğlence merkezi, 25'ten fazla restoran ve fast food ünitesinin yanı sıra Adanalıları buzda dansla tanıştıracak olan 450 metrekarelik gerçek buz pistiyle bölgedeki yaşamı yeniden şekillendirecek.

Adana Optimum mimari projesi ve tasarımıyla da fark yaratacak. Bütün detayları ince ve zevkli bir şekilde belirlenen Adana Optimum'da yer alacak dev tablo, Adana ve Çukurova'nın otantik güzelliğini, bölge efsanelerini, verimli topraklara can veren Seyhan Nehri'ni ve çalışkan insanlarını simgeliyor.

 Enerji geri kazanım sistemine sahip, çevre dostu AVM

Enerji geri kazanım sistemlerinin kullanıldığı Adana Optimum AVM'de; güneş kolektörü kullanım ile yüzde 35, teknolojik ısıtma – soğutma geri kazanımlı santral yatırımı ile yüzde 20, yeraltı suyu devresi ile soğutma sisteminde yüzde 40 tasarruf sağlanıyor. Enerji tasarrufu sağlayan teknoloji ile yapılan çevre dostu Adana Optimum AVM örnek bir yapı niteliğinde.  

  • Etiketler:

Yorum Yaz