maritbet girişmaritbet
Novada Outlet Söke faaliyete geçti!

Novada Outlet Söke faaliyete geçti!

Ege Bölgesi'ndeki yatırımlarına bir yenisini ekleyen Turkmall'un bölgeye kazandırdığı alışveriş merkezi, Türkiye'nin çeşitli illerinde açılacak olan Novada markasının da ilki olarak hizmete girdi

 

Söke'nin yeni çekim merkezi Novada Outlet Söke ziyaretçileriyle buluştu. Ege Bölgesi'ndeki yatırımlarına bir yenisini ekleyen Turkmall'un bölgeye kazandırdığı alışveriş merkezi, Türkiye'nin çeşitli illerinde açılacak olan Novada markasının da ilki olarak hizmete girdi. Birbirinden seçkin 65 markayı tüketici ile buluşturacak olan Novada Outlet Söke, Çocuk Eğlence Dünyası Konsepti ile de çocuklu ailelere özel imkanlar sunacak.

Türkiye'nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı konusundaki lider firması Turkmall, Ege Bölgesi'nde geliştirdiği projelerine bir yenisini ekledi.

Turkmall'un Türk tüketicisi ile tanıştıracağı Novada markasının ilki olan Novada Outlet Söke, 12 Nisan Perşembe günü ziyaretçileriyle buluştu.

Bölgenin ilk açık hava konsepli Outlet Avm'si olma özelliğini de taşıyan Novada Outlet Söke, 24 Kasım 2011'de 8.300 metrekare alanda hizmet veren Kipa Extra mağazasının açılışının ardından birbirinden seçkin markaları ziyaretçilerine kapılarını açtı. Aydın-İzmir UO\?AD-A OUTLET karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldelerine bağlayan kavşakta konumlanan alışveriş merkezi, bulunduğu bölgenin yanı sıra tatil beldelerine giden yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktası olacak.

Söke'nin yeni yüzünü yansıtacak bir merkez olarak tasarlanan Novada Outlet Söke, yıl boyu gerçekleştirilecek dinamik pazarlama faaliyetleri ve sürprizleriyle de 7'den 70'e her yaş grubuna özel fırsatlar sunacak.

AÇIK HAVADA ALIŞVERİŞ

Ege Bölgesi'nden esintiler taşıyan mimarisiyle dikkat çeken alışveriş merkezi, ziyaretçilerine açık havada keyifli alışveriş olanağı sağlayacak. 31.000 metrekare üzerine inşa edilen Novada Outlet Söke, 26.300 metrekare kiralanabilir alanıyla ulusal ve uluslararası 65 markayı tüketiciyle buluşturacak. Kipa Extra, Boyner Outlet, Koton, LC Waikiki, De Facto, Teknosa, Burger King, Starbucks Coffee, Mudo City, US Polo, Toyz Shop, Derimod, Kiğılı, Tekin Acar Kozmetik, Mavi, Adidas, Fun Lab ve Efe'den Kırçiceği gibi seçkin ve tanınmış markaları ile özel fırsatlar sunacak. 40 milyon avro yatırım değerine sahip olan Novada Outlet Söke, inşaatından bu yana sağladığı istihdamın yanı sıra yaklaşık 1.000 kişiyi istihdam edecek. 750 araç otopark kapasiteli Novada Outlet Söke'nin yılda 4 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Ekonomik Çözüm

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilmi Fırat Huzurevi sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi
  • 19.02.2014 08:39

Hilmi Fırat Huzurevi sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi

Söke Hilmi Fırat Huzurevi sakinleri, 14 Şubat ‘Sevgililer Günü’ Novada Outlet AV ...

Novada Outlet Söke AVM’de Karnaval etkinliği düzenliyor
  • 27.01.2014 10:04

Novada Outlet Söke AVM’de Karnaval etkinliği düzenliyor

Novada Outlet Söke yarıyıl tatilinde minik misafirlerini birbirinden eğlenceli e ...

Novada Outlet Söke’de yeni yıl etkinliği düzenleyecek
  • 26.12.2013 11:43

Novada Outlet Söke’de yeni yıl etkinliği düzenleyecek

Aydın'ın ticari hayatında önemli bir yere sahip olan Novada Outlet Söke AVM, 'ço ...

Novada Outlet Söke AVM’den Cumhuriyet Bayramı’na özel etkinliker
  • 25.10.2013 10:08

Novada Outlet Söke AVM’den Cumhuriyet Bayramı’na özel etkinliker

Dönder Yuva Anaokulu’nun minik öğrencileri Cumhuriyet Bayramı’nı Novada Outlet S ...

Novada Outlet Söke AVM'de Ozan Doğulu on binlerce hayranını coşturdu!
  • 11.08.2013 13:51

Novada Outlet Söke AVM'de Ozan Doğulu on binlerce hayranını coşturdu!

Novada Outlet Söke AVM yaz konserleri kapsamında sahne alan Ozan Doğulu, hayranl ...

Novada Outlet Söke tatilcilere tatlı fırsatlar sunuyor!
  • 20.07.2013 08:55

Novada Outlet Söke tatilcilere tatlı fırsatlar sunuyor!

Aydın-İzmir karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldeleri ...