maritbet girişmaritbet
NOVADA OUTLET SÖKE

NOVADA OUTLET SÖKE

Turkmall’un mimari konsepti, konumu, marka karması ve profesyonel yönetim anlayışıyla Ege bölgesine kazandırdığı Novada Outlet Söke, 2012 yılında ziyaretçileriyle buluşacak. Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan Novada Outlet Söke, özgün mimarisiyle ziyaretçilerine keyifli, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatacak. Alışveriş merkeziyle bölgeye gelen kentin en büyük hipermarketi Kipa Extra, 24 Kasım 2011’de kapılarını açacak.

Türkiye'nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı konusunda lider firması Turkmall, Ege Bölgesi'nde geliştirdiği projelerine bir yenisini ekledi. Bölgenin ihtiyaçlarını ve beklentilerini çok iyi etüd ve tecrübe eden Turkmall, Novada  Outlet Söke'yi 2012 yılının bahar aylarında ziyaretçileriyle buluşturacak.

Aydın-İzmir karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldelerine bağlayan kavşakta konumlanan Novada Outlet Söke, bulunduğu bölgenin yanı sıra tatil beldelerine giden yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktası olacak. 

45 milyon avro yatırım değerine sahip Novada Outlet Söke, inşaat aşamasından bu yana sağladığı istihdamın yanı sıra yaklaşık 1.000 kişiyi istihdam edecek.

Bu yıl ekonomi dünyasının önemli yayınlarından biri olan World Finance Dergisi tarafından Batı Avrupa'nın En İyi Perakende Geliştiricisi (Best Retail Developer of Western Europe 2011) seçilen Turkmall'un CEO'su Levent Eyüboğlu, 15 yıl içinde 20 alışveriş merkezini tamamladıklarını söyledi. Turkmall olarak bütün projelerimizle gittiğimiz bölgelerin sosyal ve ekonomik hayatına canlılık kazandırıyoruz diyen Eyüboğlu, ilkini Söke'de açacakları Novada Outlet Söke'nin en önemli projelerinden biri olduğunu ifade etti. 2012 yılının bahar aylarında açılacak olan Novada Outlet Söke'in yıl boyu düzenlenecek dinamik pazarlama faaliyetleri, özel etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçilerine sürekli sürprizler sunacağını söyledi.

Ege Bölgesi'nden esintiler taşıyan özgün mimarisiyle dikkat çeken proje, açık hava konseptiyle klasik outlet'lerin aksine keyifli alışverişin merkezi olacak. 32.500 metrekare üzerine inşa edilen Novada Outlet Söke, 25.000 metrekare kiralanabilir alanıyla ulusal ve uluslararası yaklaşık 70 markayı tüketiciyle buluşturacak. Teknosa, Mudo, LCW, Derimod, Koton, Adil Işık, Defacto, Rodi, Burger King, Sbarro, Starbucks gibi seçkin ve tanınmış markaların yanı sıra sadece çocuklar için tasarlanan “Çocuk Dünyası” konsepti, çocuklu ailelere özel fırsatlar sunacak. 8.000 metrekare alanda hizmet veren Kipa Extra, 24 Kasım 2011 tarihinde kapılarını açacak. 750 araç otopark kapasiteli Novada Outlet Söke'nin, yılda 4 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Levent Eyüboğlu, UNIQ İstanbul'u anlatıyor!
  • 16.12.2014 16:38

Levent Eyüboğlu, UNIQ İstanbul'u anlatıyor!

Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, emlaktasondakika.com mikrofonlarına UNIQ İstanb ...

Cadde 54, 750 milyon yatırımla yükseliyor
  • 19.10.2017 15:10

Cadde 54, 750 milyon yatırımla yükseliyor

Sakarya’da hayata geçirilen Cadde 54, 52 bin dönümlük arazi üzerinde inşa ediliy ...

RE-PIE, Turkmall'un 4 projesini satın almak üzere fon kuracak
  • 13.07.2016 16:22

RE-PIE, Turkmall'un 4 projesini satın almak üzere fon kuracak

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Turkmall’a ait dört ...

RE-PIE - TURKMALL işbirliği yapıyor
  • 06.07.2016 13:23

RE-PIE - TURKMALL işbirliği yapıyor

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Turkmall ile işbirli ...

Novada Edremit'e yatırımcılardan yoğun ilgi!
  • 27.03.2016 13:17

Novada Edremit'e yatırımcılardan yoğun ilgi!

Edremit ile Akçay arasındaki Novada Edremit AVM her ihtiyaca cevap verecek. ...

UNIQ İstanbul Maslak açılıyor!
  • 12.12.2014 11:02

UNIQ İstanbul Maslak açılıyor!

Maslak'ta Turkmall'un yatırımı ile hayata geçen UNIQ İstanbul, şehrin yeni nesil ...