maritbet girişmaritbet
Mimart Çarşı’da 141.500 liraya mağaza!

Mimart Çarşı’da 141.500 liraya mağaza!

Çorlu’da yapılan Mimart Çarşı’da 24 ile 76 m2 arasında dükkânlar 141.500TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

 

 

Çorlu'nun en büyük konut projesi Armada City'nin ticari alanları satışa çıktı. Mimart Yapı tarafından inşasına devam edilen Armada City'nin 40 dükkândan oluşan ve hem site içine hem de site dışına hizmet verecek olan ticari alanları Mimart Çarşı, Çorluluların yeni alışveriş gözdesi olmaya hazırlanıyor.
 
Armada City 106.126m2 alan üzerinde 1.831 dairesiyle Çorlu'nun en büyük konut projesi. Üstelik Çorlu'nun tam kalbinde, ticari ve sosyal hayatın en yoğun yaşandığı merkezinde, Orion ve Kipa gibi gözde alışveriş merkezlerine bir adım mesafede yer alıyor.
 
Armada City'de yaşayacak olan 5.500 kişi, 57 blokta 1.881 daireden oluşan Atakent Blokları, Sağlık Ocağı, Devlet Hastanesinin Fizik Tedavi ve Diş Üniteleri, Mimar Sinan Lisesi ve Atakent İlköğretim Okulu'nun potansiyel müşterisini oluşturduğu Mimart Çarşı, ulaşım güzergâhlarının kesiştiği noktada yatırım fırsatı sunuyor. Yakın bölgede çarşının değerine değer katacak projeler ise hız kesmeden devam ediyor: 2 ilköğretim okulu inşası, 1 meslek lisesi inşası, 300 yataklı devlet hastanesi inşası, Tekirdağ ile Çorlu'yu direkt olarak bağlayacak ana arterin proje önünden geçen bulvarının inşası bunlardan bazıları.
 
24m2 ile 76m2 arasında dükkânlar 141.500 TL'den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunulurken, dosya, sigorta masrafı ödemeden 48 aya kadar firma finansmanı ile kredilendirme imkânı da sunuluyor. %40 üzeri peşinatlarda ise ekstra indirimler kazanmak mümkün. Dükkan tipleri, fiyatları ve ödeme koşulları ile ilgili haftanın her günü satış ofisinden bilgi alınabilir.
Mimart Çarşı'da dükkân sahibi olmak isteyenlerin kısa sürede gerçekleşecek satışları kaçırmamaları gerekiyor. Çünkü sınırlı sayıdaki kazanç fırsatlarından birini yakalayıp geleceğine yatırım yapmak isteyenlerin ellerini çabuk tutacakları ortada. 
 
 

Mimart Çarşı iletişim bilgileri
Web: www.armadacity.com
Tel: 0 282 444 69 96
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz