maritbet girişmaritbet
Marmara Park AVM görücüye çıktı!

Marmara Park AVM görücüye çıktı!

Marmara Park Alışveriş Merkezi, 21 ay süren inşaatın ardından, dört kat üzerine yayılmış 250 mağazası, restoran ve cafeleri ile 18.10.2012, Perşembe günü saat 10:00'da kapılarını açtı

 

Marmara Park Alışveriş Merkezi, 21 ay süren inşaatın ardından, dört kat üzerine yayılmış 250 mağazası, restoran ve cafeleri ile 18.10.2012, Perşembe günü saat 10:00'da kapılarını açıyor. Alışveriş Merkezi'ne bağlantılı Bauhaus Yapı Marketi ve Real Hipermarket de dahil olmak üzere 100.000 m2 kiralanabilir alanı ve 4.000 araç kapasiteli otoparkı ile Marmara Park, Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri sayılıyor.

220 Milyon Euro değerindeki projenin yatırımcıları %50'şer payla, Deutsche Bank'ın sahibi olduğu yatırım fonu DWS ile ECE/Otto Grubu'dur. Finansbank ise temin etmiş olduğu 115 Milyon Euro kredi ile projeye finansör sıfatıyla adını yazdırıyor.

ECE Grubu CEO'su Alexander Otto, "İstanbul'da hayata geçirdiğimiz Marmara Park Alışveriş Merkezi ile büyüyen Türkiye pazarında biz de ECE olarak gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz" derken seçkin marka karması ve benzersiz galaksi konseptinin bir araya gelmesi ile sektör standartlarının yeniden belirlendiğini belirtti.

DWS yöneticisi Hermann Wüstefeld, "DWS olarak dinamik İstanbul şehrinin bu büyük ve yeni alışveriş merkezi projesinde, ECE'nin yatırımcı ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Marmara Park, 30 yıldır başarıyla süregelen ECE ve DWS dayanışmasında yeni bir mihenk taşıdır" dedi. 

"Galaksi" temasının vurgulandığı alışveriş merkezinde kullanılan gezegen modelleri ve özel ışıklandırmalar ile yaratılan uzay atmosferi Marmara Park Alışveriş Merkezi'ni benzerlerinden ayırıyor. Aralarında, Boyner, C&A, Cinemaximum, H&M, Koton, LC Waikiki, Saturn, Victoria's Secret ve Zara'nın da bulunduğu, 250 ulusal ve uluslararası markadan oluşan mağaza karması, alışveriş merkezi için önemli bir çekim gücü yaratıyor.

Marmara Park, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden olan Esenyurt- Beylikdüzü'nde yer alıyor. Alışveriş Merkezi'nin çekim alanında dört milyon kişi yaşıyor. Şehrin ana arterlerinden olan E-5 Karayolu üzerindeki konumu, otobüs ve metrobüs duraklarına yakınlığı ile Marmara Park, ziyaretçilerinin hem özel araçları hem de toplu taşıma araçları ile merkeze kolaylıkla ulaşmalarını sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marmara Park AVM'de IMAX sinema sistemi rezaleti!
  • 12.06.2022 02:02

Marmara Park AVM'de IMAX sinema sistemi rezaleti!

Yüksek teknoloji sinema sistemleri ‘IMAX’ ile hizmet verdiğini belirten sinema s ...

Marmara Park AVM'den minik inşaatçılara özel atölye
  • 16.03.2022 10:02

Marmara Park AVM'den minik inşaatçılara özel atölye

Marmara Park Alışveriş Merkezi, 19-27 Mart tarihleri arasında düzenlediği İnşaat ...

‘Geleceğin Sporu’ HADO artık Marmara Park AVM'de!
  • 29.01.2022 17:07

‘Geleceğin Sporu’ HADO artık Marmara Park AVM'de!

ECE Türkiye Proje yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Marmara Park Alışveriş Merk ...

Türkiye’nin ilk kripto kiosku Marmara Park AVM'de!
  • 05.01.2022 13:10

Türkiye’nin ilk kripto kiosku Marmara Park AVM'de!

Marmara Park Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin ilk kripto para alım satım standına ...

Çocuklar ara tatilin tadını Marmara Park’ta çıkaracak
  • 12.11.2021 17:31

Çocuklar ara tatilin tadını Marmara Park’ta çıkaracak

Marmara Park Alışveriş Merkezi, öğrencileri yılın ilk ara tatilinde keyifli bir ...

Marmara Park AVM'de ara tatil etkinlikleri!
  • 10.11.2021 16:54

Marmara Park AVM'de ara tatil etkinlikleri!

Marmara Park Alışveriş Merkezi, tiyatro oyunları, Oyun Evi ve Araba Garajı atöly ...