maritbet girişmaritbet
Mall Antakya Alışveriş Merkezi yıl sonunda açılacak

Mall Antakya Alışveriş Merkezi yıl sonunda açılacak

Prime Development Genel Müdürü Artuğ Çetin, 100 milyon dolara mal olacak ''Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezi''nin bu yılın son çeyreğinde hizmete açılacağını belirtti

Prime Development Genel Müdürü Artuğ Çetin, 100 milyon dolara mal olacak ''Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezi''nin bu yılın son çeyreğinde hizmete açılacağını belirtti.

 Çetin, ''2. Franchise Buluşması'' kapsamında Ottoman Otel'de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 97 bin metrekarelik inşaat alanına sahip alışveriş merkezinin bölge ekonomisine canlılık getireceğini söyledi.

 Kısa süre önce İskenderun ilçesinde hizmete açılan Prime Mall alışveriş merkezini ayda ortalama 600 bin kişinin ziyaret ettiğini ifade eden Çetin, şöyle devam etti:

 ''ıskenderun ilçesinde yaptığımız ilk yatırımla kısa sürede büyük başarı sağladık. Antakya'da açacağımız ikinci yatırımımızda bu anlamda bölge ekonomisine canlılık getireceğini düşünüyoruz. Yaklaşık 130 mağaza ile 10 salonlu sinema kompleksi, bowling ve buz pateni alanlarının yer alacağı alışveriş merkezimizle hem kente hem de Suriye'den gelenlere farklı bir alternatif sunacağız. Prime Mall Antakya, International Property Awards'un ABD'de düzenlenen finalinde 'Dünyanın en iyi ticari projesi (AVM)' ödülünü kazandı. 100 milyon dolara mal olacak alışveriş merkezimiz bu yılın son çeyreğinde hizmete açılacak.''

 İskenderun'da bulunan alışveriş merkezinde yaklaşık bin 500 kişiye istihdam alanı oluşturduklarını vurgulayan Çetin, Antakya'daki tesisin de hizmete açılmasıyla bu sayının 3 bini bulacağını kaydetti. Hedeflerinin Türkiye genelinde 10 alışveriş merkezini hizmete açmak olduğunu belirten Çetin, bu kapsamda 2008 yılından bu yana 350 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını, bu oranı 750 milyon dolara çıkaracaklarını ifade etti.

 Prime Development Kiralama ve AVM Yönetim Bölüm Direktörü Mehmet Ali İnsay da, şuana kadar alışveriş merkezindeki mağazaların yüzde 65'inin kiralamasının yapıldığını söyledi. Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali ise, alışveriş merkezinin kente büyük bir canlılık getireceğini kaydetti. Daha sonra İnsay, İskenderun'daki merkezin tanıtımını yaptı ve Antakya'da inşaat çalışması devam eden tesis hakkında bilgi verdi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz