maritbet girişmaritbet
Köfteci Ramiz, AVM'lerde en beğenilen restoran oldu! 3. kez ödül aldı!

Köfteci Ramiz, AVM'lerde en beğenilen restoran oldu! 3. kez ödül aldı!

Köfteci Ramiz, "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar" Restoran Kategorisi'nde en çok tercih edilen marka seçilerek 3. kez ödül almaya layık görüldü

 

Muhteşem köftelerin ustası Köfteci Ramiz, geçtiğimiz günlerde tüketiciler arasında yapılan bir araştırmayla özel bir ödül alarak üç senedir sevenlerinden tam not almayı başarıyor. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) ve GfK Araştırma Şirketi'nin işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar" araştırması Restoran Kategorisi'nde yine 1 numaralı marka oldu.
 
Araştırma 19 Eylül – 3 Ekim 2012 tarihleri arasında 11 ilde (İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, Denizli ve Konya) yapıldı. Kantitatif araştırma tekniklerinden CATI (bilgisayar destekli telefon anketi) kullanılarak, 18-55 yas arasındaki alışveriş merkezi ziyaretçisi (ayda en az 1 kez alışveriş merkezlerini ziyaret eden ve son 1 ay içinde erkek tekstil, ayakkabı-çanta, çocuk, yiyecek-içecek, dekorasyon-mobilya, kozmetik-kişisel bakım, elektronik kategorilerinden ürün hizmet satın almış kişilerle) 1200 kişiyle görüşüldü.
 
Damaklarda muhteşem tatlar bırakan Köfteci Ramiz bugün 117 şubesi ile özellikle AVM'lerde açtığı restoranlarla İstanbul başta olmak üzere, Türkiye'nin birçok şehrine ulaşmaya devam ediyor. Doyulmaz lezzetleri ve zengin menüsüyle her damak zevkine hitap eden Köfteci Ramiz, 1928'den bu yana özellikle kırmızı et konusunda sevenlerinden tam not alarak, köfte konseptine, self servis salata bar, çorba, özel soslu tavuk ve tatlı gibi çeşitleri de ekleyerek, sevilen lezzetlerini sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor.
 
Dünya

Yorum Yaz