maritbet girişmaritbet
Kayseri Park’ı 23 Nisan coşkusu sardı

Kayseri Park’ı 23 Nisan coşkusu sardı

Kayseri Park’ı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu sardı

Kayseri Park'ı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu sardı. 21 – 29 Nisan tarihleri arasında Kayseri Park'a gelen çocukları gölge oyunundan dans gösterisine, müzik dinletisinden resim sergisine birçok etkinlik bekliyor

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 23 Nisan haftasında düzenleyeceği etkinliklerle çocukların bayramına renk katıyor. Kayseri Park'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 21 – 29 Nisan tarihleri arasında gölge oyunundan dans gösterisine, müzik dinletisinden resim sergisine birçok etkinlik düzenleniyor.

Kayseri Park'ta eğlence 21 Nisan Cumartesi günü ODTÜ Koleji Ritim Grubu'nun gösterisi ile başlıyor. 23 Nisan Pazartesi günü Özel Hunat Hatun Okulları öğrencileri, masa tenisi gösterileri, strateji oyunları, jimnastik show, basket show, dans gösterileri ve hacivat-karagöz gölge oyunuyla etkinliğe renk katıyor. Ayrıca bu özel günde 25 liralık alışveriş yapan herkes dart oyununda üç atış yapmaya hak kazanıyor. Üç atışın ikisini isabet ettiren herkes Fun Park  7D Cinema'dan sinema bileti kazanıyor.  

Resim sergisi düzenleniyor

26 Nisan Perşembe günü ise Kayseri Park çok özel bir resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda Kayseri Avrupa Birliği Bilgi Merkezi 4. ve 5. Sınıf öğrencileri için düzenlenen AB ve Çevre Konulu Resim Yarışması'nın ödül töreni ve resim sergisi Kayseri Park'ta gerçekleşiyor. 27 Nisan Cuma günü Katre Müzik Okulu Müzik dinletisi ile Kayseri Park'ta ziyaretçilerin karşısına çıkıyor. 28 Nisan Cumartesi ve 29 Nisan Pazar günü ise Tekden Koleji Bilim Klübü üyelerinin robot ve lego sergisi Kayseri Park'ta yerini alıyor.

Başarılı öğrencilere bir hediye de Kayseri Park'tan

25 Nisan tarihinde Kayseri Meslek Lisesinde düzenlenecek Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arge Departmanın organize ettiği Çevrimiçi Soru Bankası Bilgi yarışması ve DynED İngilizce Dil Eğitim sistemi program kapsamında dereceye giren başarılı 55 öğrenci, Kayseri Park Alışveriş Ve Yaşam Merkezi tarafından 100'er liralık hediye çekiyle ödüllendirilecek.

 

Yorum Yaz