maritbet girişmaritbet
İstinyePark d’Excellence 2012 ödülünü aldı!

İstinyePark d’Excellence 2012 ödülünü aldı!

FIABCI Prix d'Excellence 2012 Mükemmeliyet Ödülü'ni İstinyePark kazandu

Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen FIABCI Prix d'Excellence 2012'yi (Mükemmeliyet Ödülü 2012) İstinyePark aldı. Uluslararası Gayrimenkul Federasyonu FIABCI tarafından perakende dalında verilen ödül ile İstinyePark başarılarını bir kez daha tescil etmiş oldu.

Uluslararası Gayrimenkul Federasyonu FIABCI tarafından 1992 yılından bu yana dünyanın her köşesinden yüksek kaliteyi somutlaştıran ve gayrimenkul sektörünün tüm disiplinlerine verilen Prix d'Excellence ödülüne, bu yıl perakende dalında İstinyePark layık görüldü. Proje yönetimi, danışmanlık, mimari tasarım, kentsel planlama, sigorta, hukuk, değerleme ve bina kategorilerini temsil eden Prix d'Excellence ödüllerinde şimdiye dek 33 ülkeden projeler ödüllendirildi.

İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin ödülü değerlendirirken; “Perakende gibi iddialı bir dalda, dünyanın gayrimenkul alanındaki devleri olan Singapur, Malezya, Dubai gibi ülke ve şehirler arasından sıyrılarak bu değerli ödülü alabilmek İstinyePark ve ülkemiz adına gurur verici. Bu büyük ödül ve ödülün takdimi sırasında salonda kopan alkış, Türkiye'nin ve Türk yatırımcıların dünya çapında takdir gördüğünün en net göstergesiydi. Ülkemizi ve İstinyePark'ı bu platformda temsil etmenin haklı gururunu yaşıyor, katkısı olan tüm marka ve iş ortaklarımıza saygı ve takdirlerimi sunuyorum” dedi.

İstinyePark bu ödülle 60 ülke ve 120 profesyonel organizasyondan oluşan uluslararası platformun bir parçası oldu.

Yorum Yaz