maritbet girişmaritbet
Gebze Center eylülde açılıyor

Gebze Center eylülde açılıyor

Doğuş Gayrimenkul tarafından 185 milyon dolarlık yatırımla Gebze'de inşa edilen Gebze Center Alışveriş Merkezi eylül ayında açılıyor


1500 kişiye istihdam
 
Doğuş Gayrimenkul, inşaatına Ağustos 2008'de başlanan Gebze Center Alışveriş Merkezi'ni, eylül ayında hizmete açmaya hazırlanıyor. 185 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen, Gebze'deki ilk ve tek alışveriş merkezi aynı zamanda 1500 kişiye de istihdam sağlayacak. Yaklaşık 140 bin metrekare inşaat, 55 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Gebze Center'ın kiralama ve yönetimi Jones Lang LaSalle tarafından yürütülüyor. Gebze Center, bölgeye hem ekonomik hem de sosyal açıdan değer katacak.
 
140'tan fazla mağaza
 
Şehir merkezine yakınlığı, kolay erişilebilirliği sayesinde bölgenin en önemli çekim noktası ve sosyal-eğlence merkezi olma potansiyeli taşıyan Gebze Center'da, civardaki yoğun genç nüfus göz önüne alınarak eğlence alanlarına ayrıca önem verildi. Kiralanabilir alanın yüzde 12'lik kısmı, go-kart, buz pisti, sinema, bowling ve çocuk oyun alanı gibi alternatiflerden oluşturuldu. Gebze Center, giyimden gıdaya, hediyelik eşyadan ev gereçlerine, mobilyadan kırtasiyeye 140'tan fazla mağaza ile hizmet verecek.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz