maritbet girişmaritbet
Gebze Center AVM'den elektrikli araçlara özel şarj istasyonu!

Gebze Center AVM'den elektrikli araçlara özel şarj istasyonu!

Gebze Center AVM, fosil yakıtlardan arınmış, yepyeni ve temiz enerji ile çalışan bir dünya için büyük bir adım attı.

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, sürdürülebilir bir çevre için temiz enerjiyi ve elektrikli otomobil kullanımını teşvik eden yepyeni bir uygulamaya imza attı. Kuruluşundan bugüne yenilikçi, çevreye duyarlı ve elektrikli bir gelecek kurma misyonu ile faaliyet gösteren Eşarj ile işbirliğine başlayan Gebze Center AVM, kapalı otoparkında Araç Şarj İstasyonu hizmetini başlattı.

Gebze’nin renkli yaşam merkezi Gebze Center AVM, kuruluşundan bugüne; sürdürülebilir, yenilikçi, çevreye duyarlı, elektrikli bir gelecek kurma misyonu doğrultusunda çalışan Eşarj ile işbirliğine giderek, kapalı otoparkına Araç Şarj İstasyonu kurdu.

Sorumlu marka anlayışı ile faaliyetlerine devam eden ve daha önce Atık Getirme Merkezi gibi gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmaya yönelik pek çok çevreci projeyi hayata geçiren Gebze Center AVM, yeni uygulaması ile de elektrikli araçların kullanımını teşvik edecek. 

Gebze Center AVM’de kurulan Araç Şarj İstasyonu, elektrikli araçlar için hızlı şarj hizmeti sunuyor ve araç marka ve modeline göre değişmekle birlikte 40 dakika içerisinde 100-150 kilometre arasında menzil sağlayabiliyor. 

Ayrıca 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren halka açık şarj istasyonlarında kullanılan enerjinin tamamı için yeşil enerji sertifikasını alan Eşarj’ın sistemlerini kullanan Gebze Center AVM, bu sayede rüzgar ve güneş enerjisi kullanarak tamamen temiz enerji üreten santralleri de destekliyor. 

Hijyenik ve güvenli alışverişin adresi

Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, çevreci uygulamalarıyla sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına devam ederken aynı zamanda sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin de adresi olmaya devam ediyor. Gebze Center AVM bu anlamda uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle TSE - COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi de almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gebze Center AVM'de yetişkinler için hobi atölyeleri başlıyor
  • 07.07.2022 11:58

Gebze Center AVM'de yetişkinler için hobi atölyeleri başlıyor

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yeti ...

Gebze Center AVM büyümeye devam ediyor!
  • 23.04.2022 13:18

Gebze Center AVM büyümeye devam ediyor!

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan ...

Gebze Center AVM, 'Sıfır Atık Ormanı'na bağış sürecini başlattı
  • 25.02.2022 17:32

Gebze Center AVM, 'Sıfır Atık Ormanı'na bağış sürecini başlattı

Elektronik atıklarını Gebze Center AVM’ye getirenler “Türkiye’nin İlk Sıfır Atık ...

Gebze Center AVM'nin yeni markası Evidea oldu!
  • 11.12.2021 13:25

Gebze Center AVM'nin yeni markası Evidea oldu!

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yeni ...

Gebze Center AVM'den okula dönüş kampanyası!
  • 10.09.2021 16:34

Gebze Center AVM'den okula dönüş kampanyası!

Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için zillerin çalması il ...