maritbet girişmaritbet
Ege-Koop AVM Ekim'de kapılarını açacak

Ege-Koop AVM Ekim'de kapılarını açacak

Torbalı Ayrancılar'da bin 600 konutluk Egekent-4 girişindeki Ege-Koop AVM Ekim ayımda hizmete girecek

 

Torbalı Ayrancılar'da bin 600 konutluk Egekent-4 girişindeki Ege-Koop AVM Ekim ayımda hizmete girecek.

8.3 milyon liraya mal olan alışveriş merkezi ünlü markaları da bir araya getirdi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Fiyat politikası ve hizmetlerle alışveriş merkezlerine yeni bir kalite geçireceğiz. İzmir merkezinden Balçova'daki alışveriş merkezlerine ne kadar sürede gidiliyorsa, Ege-Koop AVM de İzmirlilere o kadar yakın olacak" dedi. 2006 yılında temeli atılan Ege-Koop AVM, bölgeye ekonomik olarak da katkı sunacak.

 

Giriş katında yer alan market ve müştemilat 1637 metrekare olarak projelendirildi.

Alışveriş merkezinin ana girişinden ulaşılan marketin her iki yanında 39'ar metrekarelik iki değerli dükkan, alışveriş merkezinin girişinde de iki banka yer alıyor.

Gaziemir-Torbalı arasında en büyük market özelliğini taşıyacak bu değerli mülkün önünde otopark da bulunuyor.

174 metrekare olarak inşa edilen bu değerli mülk; eğer cep sineması olarak değerlendirilmek istenirse; seyirci kapasitesi 80 olarak belirlendi. Bu bölgenin tek sineması olması özelliğini de taşıyor. Gaziemir'den Torbalı'ya kadar uzanan bu işlek merkezde başka bir benzer kompleks yer almıyor. Sinema olarak ayrılan bölümde makine dairesi, fuaye, büfe, gişe, bay ve bayan tuvaletleri bulunuyor. Sinemanın ön bölümünde ise fast food için açık oturma alanı planlandı.

Alışveriş merkezinin ikinci katında fast food dükkanlarının çevresini sardığı ortak kullanım alanına da hakim konumdaki bu değerli mülk ayrıca; Spor aktivite merkezi ya da çocuk oyun alanı olarak kullanılabilir.

İzmir Aydın yoluna hakim 372 metrekare büyüklüğündeki lüks mülk ikinci katta ve alışveriş merkezinin en dikkat çekici noktasında yer alıyor, alanda ayrıca tuvalet ve servis alanı bulunuyor.

Restoran olarak projelendirilen iki cephesi boydan boya reflekte cam ile kaplanan bu değerli mülk, outlet mağazası, spor merkezi olarak da kullanılmaya müsaittir.


 

Ege Koop AVM iletişim bilgileri

Web: www.egekoopavm.com

Tel:0232 854 17 07


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz