maritbet girişmaritbet
Ege-Koop AVM’den yatırımcıya kira jesti

Ege-Koop AVM’den yatırımcıya kira jesti

Torbalı Ayrancılar'da Türkiye'ye örnek bir alışveriş merkezi projesi yapan Ege-Koop, önümüzdeki Ekim ayında hizmete girecek alışveriş merkezinde işyeri açanlardan 6 ay boyunca kira almayacak. 10 bin metrekareden oluşan ve 61 işyerinin bulunduğu Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nde yatırım yapanlar, ikinci 6 ayda ise sadece rayiç bedelin yüzde 20'sini kira olarak ödeyecek

.
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, işsizliğin hüküm sürdüğü, işyerlerinin kapanmak zorunda kaldığı bir ortamda Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nde işyeri açmak isteyenlere büyük kolaylık gösterdiklerini açıkladı. Hüseyin Aslan, bu uygulamayla ilk 6 ay için 1 milyon liraya yakın fedakarlıkta bulunmuş olacaklarını, aylık miktarın ise 150 bin TL civarında olacağını kaydetti.

İZMİR'E 20 DAKİKA
Aslan, "İlk 6 ay kira almayacağız. Kira olarak ikinci 6 ay rayiç bedelin yüzde 20'sini, ikinci yıl yüzde 30'unu, üçüncü yıl ise rayiç bedeli alacağız. Burada yatırım yapmak isteyenlere Ege-Koop ve alışveriş merkezindeki mülk sahipleri olarak büyük özveride bulunduk. Bu karar, yatırımcıya çok önemli bir teşviktir. 61 işyerinin bulunduğu ve 8 milyon 300 bin liralık yatırım yaptığımız alışveriş merkezini Ekim'de hizmete açacağız. En az yüzde 70 doluluk hedefliyoruz" dedi.
Ege-Koop olarak 25 yılda İzmir'in planlı gelişmesine katkıda bulunduklarını, hepsi kent dışında olan 8 projeyi hayata geçirdiklerini anımsatan Aslan, "Zor yerlerde, zor projeleri İzmir'e kazandırdık. İlk defa 10 bin metrekarelik bir alışveriş merkezini kent dışında biz yaptık. İzmir'deki alışveriş merkezlerinin tümü kent içinde ve kamu arazileri üzerinde. Bölgesindeki esnafı mağdur ettiği gibi trafiği de ciddi ölçüde olumsuz etkiliyor. Oysa gelişmiş ülkelerde alışveriş merkezleri kent dışında yapılıyor. Biz yöre esnafıyla işbirliği yaparak sadece Torbalı değil İzmirliler'in de ihtiyaç duyduğu bir alışveriş merkezi inşa edeceğiz" diye konuştu.
Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "20 dakikada ulaşılabilen alışveriş merkezi en az 250 bin nüfusa hitap edecek. Açık otoparklar sayesinde alışveriş merkezinin konukları park sorunu yaşamayacak. Bölgenin kalbi artık burada atacak."
Alışveriş merkezine önümüzdeki günlerde çok büyük bir gıda marketi ile yine Türkiye'nin önde gelen bir yapı marketinin yatırım yapacağını dile getiren Aslan, 7'den 70'e her kesime hitap etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

ÇEKİM MERKEZİ
Aslan, şunları kaydetti: "Alışveriş merkezimize birçok ünlü markadan teklif alıyoruz. Ege-Koop Alışveriş Merkezi, çok sayıda güçlü firmayı bünyesinde bulunduracak. Çocuklar için oyun sahaları, kreşler, Torbalı Belediyesi'nin nikap salonu, ünlü restoranlar, pastane, ev tekstil ürünleri, kafeterya, butik, bilgisayar iletişim merkezi, oyuncakçı, fotoğraf stüdyosu, eczane, fast food dükkanları açılacak. Otoparkıyla, çevresiyle, 3 katlı modern yapısıyla böyle bir projeyi İzmir'e kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu uygulamamız ile diğer alışveriş merkezlerine de örnek olacağız. Fiyat, kalite ve hizmet açısından müşteriler istediklerini bulacak."
Alışveriş merkezinin açılışı sürecinde özellikle belediyeden destek isteyen Aslan, "Özel bir şey istemiyoruz. O bölgenin esnafıyla işbirliği yaptık. Esnafla beraber bu bölgeye çok ciddi bir yatırım gerçekleştirdik. Bizim isteğimiz bürokratik engellerin ortadan kalkması" açıklamasında bulundu.

Ege-Koop AVM nerede?
Ege-Koop Alışveriş Merkezi, Gaziemir, İzmir-Adnan Menderes Havalimanı'na 10 kilometre mesafede, Selçuk, Kuşadası, Bodrum, Marmaris turizm yolu üzerinde yer alıyor. Alışveriş merkezi, Ege-Koop'un yatırımı olan 1600 konutluk Egekent-4'ün yanı başında bulunuyor

 

Ege Koop AVM iletişim bilgileri

Web: www.egekoopavm.com

Tel:0232 854 17 07

Kaynak: YENİASIR

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist tanıtım filmi yayında!
  • 26.12.2023 15:37

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist tanıtım filmi yayında!

2001 yılında hizmete giren Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın 2. pisti aç ...

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı
  • 02.11.2023 13:09

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı

İzmir ve çevresindeki fayların deprem üretme olasılıklarının belirlenmesi için b ...

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor
  • 27.07.2023 15:36

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdür ...

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı
  • 11.04.2023 13:41

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ...

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!
  • 24.02.2023 11:33

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!

Yeni Konut Finansman Programı'na bankalar tarafından sağlanacak finansman ve kat ...