maritbet girişmaritbet
Ege Koop AVM’de ilk imzalar atıldı

Ege Koop AVM’de ilk imzalar atıldı

Ege-Koop AVM’de ilk imzalar atıldı. Ege Koop AVM’de 30 firma temsilcisinin katılımıyla düzenlenen imza töreni ile şirketler resmen faaliyete başladı



Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'indeki imza töreni çevre sakinlerin katılımıyla şölen havasında geçti. 30 firma temsilcisinin katıldığı imza töreniyle firmalar faaliyete resmen başladı.

YÜZDE 76'SI DOLDU
62 işyerinden oluşan ve yaklaşık 250 bin kişiye hizmet vererek yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayacak olan Ege-Koop AVM projesi büyük ilgi görüyor. İlk büyük imza töreninde 30 firma temsilcisi sözleşmelere topluca imza attı.
Egekent-4 sakinlerinin de katıldığı ilk büyük imza töreninde konuşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yüzde 76 oranında doluluk yaşanan Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'nde ilk etapta 30 yatırımcıyla sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ekonomik krizin en ağır sarsıntılarının yaşandığı, birçok firmanın iflas ettiği, işyerlerinin kapandığı son günlerde yatırımcılarımızla birlikte çizdiğimiz bu tablo, herkese umut olacaktır, moral olacaktır. İnşaat maliyeti 25 milyon lirayı bulan, ortaklarının da 10-15 milyon lira yatırım yaptığı Ege-Koop AVM, bölgenin gelişimine katkı koyacak, yüzlerce kişiyi iş sahibi yapacak" diye konuştu.

Sürpriz bir proje yolda
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'nde Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği ile çok özel bir proje üzerinde çalıştıklarını ifade eti. Aslan, "250 bin kişiye hizmet verecek Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'nde farklı bir konsept yaratmak üzere harekete geçtik. 2011'in ilk aylarında hizmete girmesi hedeflenen bu yeni anlayışla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmeyi de hedefliyoruz. Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Sayın Mehmet Gülaylar'ın başkanlığında özel bir ekip, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek bu projeyle ilgili detay çalışmaları yürütüyor. Türkiye'nin konuşacağı bu tarihi fırsatı sizlerle önümüzdeki günlerde paylaşacağız" dedi. Esnaf ile ilgili Türkiye'de ilk kez yapılacak yeni bir projenin hazırlığı içinde olduklarını belirten Mehmet Gülaylar da, çok yakında iddialı bir yapılanmayla Ege-Koop AVM'de olacaklarını belirtti.

 

Ege Koop AVM iletişim bilgileri

Web: www.egekoopavm.com

Tel:0232 854 17 07

  • Etiketler:

Yorum Yaz