maritbet girişmaritbet
EGE-KOOP Alışveriş Merkezi ekimde açılacak

EGE-KOOP Alışveriş Merkezi ekimde açılacak

Ege-Koop Alışveriş Merkezi, İzmir’in Torbalı ilçesinde, ekim ayında hizmete girecek.

 
Ege-Koop Alışveriş Merkezi, İzmir'in Torbalı ilçesinde, ekim ayında hizmete girecek.
 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, düzenlediği basın toplantısında, bölgenin en büyük alışveriş merkezinde mağaza açacak yatırımcılardan 6 ay kira alınmayacağını, ikinci 6 ay da kira bedelinin üçte ikisinin tahsil edileceğini belirtti.
 
Aslan, 250 bin kişiye hizmet verecek merkezin, bin kişiye de iş imkanı
 sağlayacağını ifade etti. Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nin, bölgenin "yaşam ve prestij merkezi" olarak hizmet vermeyi amaçladığını belirten Aslan, yatırımcılara cazip avantajlar sunulacağını, kiraların, dolar ya da avro bazında değil, lira olarak ödeneceğini söyledi.
 
Aslan, alışveriş merkezinde bulunan 61 mülkten 53'ünün satıldığını belirterek, "Mülk sahipleri 6 ay süreyle kira alınmamasına oy birliğiyle karar verdi. Buraya gelecek olan yatırımcılar da bu jeste karşılık tüketiciye ucuz ve kaliteli hizmet sunmalı. Bu arada bir mülk sahibimiz, hemen işyerini hizmete sundu, alışveriş merkezimiz açılmadan pizza satışlarına başladı" dedi.
 
EGE KOOP ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Ege-Koop Alışveriş Merkezi, Adnan Menderes Havalimanı'na 10 kilometre mesafede, Selçuk, Kuşadası, Bodrum, Marmaris turizm yolu üzerinde, Torbalı Ayrancılar mevkisinde, bin 600 konutluk Egekent-4'ün yanında yer alıyor.
 
Merkezde, temel ihtiyaçlar için zincir market, fast-food alanı, sosyal-kültürel aktivite ve faaliyet alanları, belediye çok amaçlı salonu, çocuk eğlence alanları, sinema, teknoloji ve yapı marketler, bankalar, fatura ödeme merkezleri gibi iş yerleri yer alıyor.
 
Toplam alanı 9 bin 682 metrekare olan ve 8 milyon 300 bin liraya maledilen merkez, 61 adet mağazayı barındıracak ve açık-kapalı otoparkıyla hizmet verecek.

Ege Koop AVM iletişim bilgileri

Web: www.egekoopavm.com

Tel:0232 854 17 07

  • Etiketler:

Yorum Yaz