maritbet girişmaritbet
Efor AVM, Aksaray'da aylık 650 ziyaretçiye ulaştı!

Efor AVM, Aksaray'da aylık 650 ziyaretçiye ulaştı!

Efor Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Ortaklığı tarafından Aksaray'da 2011 yılında inşa edilen Efor Alışveriş Merkezi, 2 yıl içinde ziyaretçi sayışım hızla artırarak aylık 650 bin kişiye çıkardı

Efor Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Murat Şimşek, Efor AVM'nin benzerlerine İstanbul ve Avrupa'da rastlanan özel bir mimari proje olduğunu belirterek, "2 kule arasında uzanan ve 5 kattan oluşan Efor Alışveriş Merkezi 46 bin metrekare inşaat alanına sahip. Kulelerden biri konut kulesi diğeri ofis kulesi olarak faaliyet gösteriyor. Bu 2 kule arasında yer alan Efor Alışveriş Merkezi'nde 66 mağaza ve 10 kiosk faaliyette. 750 kişiye doğrudan istihdam sağlayan AVM'de iş ortakları, tedarikçileri ve çalışanların aileleri düşünüldüğünde bu sayı binlerle ifade edilen bir istihdam sahası olarak tanımlanabilir" diye konuştu.

Efor AVM'de Teknosa, Kiler, LCW, BurgerKing, Kemal Tanca, U.S. Polo, Mavi Jeans, Defacto, RodiMood, Flormar, Adil Işık, Flo, Arow, Turkcell, Vodafone, Avea, Sport 2000, Hayal Dünyası Oyuncak, Miss Poem, Joumey, Uptown, DRY Center, Koton, Batik, Tennessee, Sultan Ahmet Köftecisi, Euro Moda, Atasay Kuyumculuk gibi öne çıkan ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı bilgisini veren Şimşek, "Aylık ortalama 650 bin kişinin ziyaret ettiği Efor AVM aynı zamanda bir yaşam merkezi niteliğinde. Efor AVM'de yer alan Güzel Sanatlar Merkezi 350 öğrenci ve 20 eğitimci ile faaliyet gösteriyor. Bu merkezde baleden fotoğrafçılığa, müzik kurslarından resim eğitimlerine, Latin danslarından halk oyunlarına kadar birçok sanat dalında eğitim veriliyor. Sabah ve akşamlan aerobik, plates ve step gibi sportif etkinlikler de var" şeklinde konuştu. 

Sadakati Enter ile sağlıyor 

Şimşek, "365 Gün Aktivite" sloganıyla bir yaşam merkezi olmayı hedefleyen Efor AVM'nin haftanın her günü canlı müzik aktiviteleri, hafta sonlan çocuk animasyonları, imza günleri, konserler, sergiler, Moda Günleri Defile organizasyonları, hediye kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle Aksaray'ın sosyal yaşamına canlılık kattığını söyledi. 2 ayda bir yayınladıkları Aktüel, Kültür ve Sanat Dergisi Efor Life ile bölge halkının sesi olduklarını dile getiren Şimşek, "Çağdaş yönetim anlayışının kurumsal halkalarından biri olan Enter Card müşteri sadakat yönetim projesini de hayata geçirdik. Aksaray'da böyle modem bir yapıyı hayata geçirmekle ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya çalıştık" ifadesini kullandı. 

Dünya

Yorum Yaz