maritbet girişmaritbet
Diamond Tower Bayrampaşa’da kiralamalar başladı

Diamond Tower Bayrampaşa’da kiralamalar başladı

Bayrampaşa’da, A sınıfı standartlarda, bölgenin en yüksek ve en prestijli binası olarak yapımı devam eden Diamond Tower İstanbul’da kiralamalara başlandı


 

Yaşadığı hızlı dönüşümle İstanbul'un parlayan ilçelerinden birisi olan Bayrampaşa'da, A sınıfı standartlarda, bölgenin en yüksek ve en prestijli binası olarak yapımı devam eden Diamond Tower Bayrampaşa'da kiralamalara başlandı.
Yeni yapılmakta olan Bayrampaşa Evlendirme Dairesi'nin hemen yanında konumlandırılan Diamond Tower İstanbul, toplam 38 bin m2 inşaat alanı ve 60 metre yüksekliği ile bölgenin fark yaratan projeleri arasındaki yerini aldı.
 
Bayrampaşa'da Adalar manzarası
Bayrampaşa Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi, Cicoz Yolu'nda 9 bin 353 m2 büyüklüğündeki arsada geliştirilen Diamond Tower İstanbul'un ofis bloğunda toplam 9 bin 575 m2 kiralanabilir alan bulunuyor. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan hastaneye göre statik projesi hazırlanan Diamond Tower İstanbul'da, isteğe bağlı olarak otel, üniversite veya şirketlere yönelik ofislere uygun kullanım da mümkün oluyor. Toplam 16 katlı Diamond Tower İstanbul'un 3'üncü katından itibaren tarihi yarımada, Marmara Denizi, Adalar ve Levent manzarasının kesintisiz olarak sağlandığı proje, alt bölümünde ise yaklaşık 11 bin m2 kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ile de kendi çekim alanını yaratıyor.
 
Bayrampaşa'nın A sınıfı Dimond Tower
A sınıfı bina standartlarında yapımı gerçekleştirilen Diamond Towers Bayrampaşa, etrafındaki alçak yapılaşmanın da etkisiyle Vatan Caddesi bitimi ve Haliç Köprüsü başta olmak üzere İstanbul'un çeşitli noktalarından görünebilme özelliğine sahiptir. Diamond Tower Bayrampaşa bu özelliği sayesinde, binayı tek başına kullanacak kurumların çatıda bulunduracakları tabela ile her yönden görünme veya misafirlerinin binaya kolay ulaşım imkanı sağlıyor.
Nisan 2011 ‘de yapımı tamamlanacak olan Diamond Tower İstanbul, gerek TEM ve E-5 yolları arasında olması, gerekse minibüs, otobüs ve metro alternatifleri ile oldukça geniş bir etki alanına sahip.
 

Diamond Tower iletişim bilgileri
Web: www.diamondtoweristanbul.com
Tel: 0 212 613 40 42

  • Etiketler:

Yorum Yaz