maritbet girişmaritbet
Cevahir AVM Ramazan’a özel etkinlikler düzenliyor!

Cevahir AVM Ramazan’a özel etkinlikler düzenliyor!

İstanbul Cevahir geçmişin unutulmaz güzellikteki ramazanlarını bugüne taşıyarak; “Ramazan’ın Resmi” köşesi, dijital Karagöz & Hacivat gölge oyunu gibi etkinlikler ile ziyaretçilerine dolu dolu bir Ramazan keyfi sunuyor

İstanbul Cevahir geçmişin unutulmaz güzellikteki ramazanlarını bugüne taşıyarak; “Ramazan'ın Resmi” köşesi,  dijital Karagöz & Hacivat gölge oyunu gibi etkinlikler ile ziyaretçilerine dolu dolu bir Ramazan keyfi sunuyor. Cevahir, Facebook sayfasında düzenlediği uygulamayla da takipçilerine ramazan coşkusunu yaşatmaya devam ediyor.

Ramazan boyunca Cevahir'e gelenler, “Ramazan'ın Resmi” köşesinde birbirinden özel fotoğraflar çekme şansı yakalarken, yılların eskitemediği çok sevilen geleneğimiz Karagöz ve Hacivat oyununu dijital ekranda izleme fırsatı bulacaklar. Cevahir, Facebook takipçileri için hazırladığı “ Burada O Eski Ramazanlar” adlı keyifli uygulama ile de Ramazan'ın coşkusunu sosyal medyaya taşıyacak. 

RAMAZAN'IN RESMİ CEVAHİR'DE!

Ramazan ayıyla birlikte eski ramazanları özlemle hatırlayarak “Nerede O Eski Ramazanlar?” diye soranlar için İstanbul Cevahir, çok özel bir fotoğraf köşesi hazırladı. Ramazan ayı boyunca alışveriş merkezi içerisinde yer alacak olan “ Ramazan'ın Resmi” isimli fotoğraf köşesinde, ziyaretçiler birbirinden eğlenceli fotoğraflar çektirme şansı yakalayacak ve harika bir hatıraya sahip olacak. Ayrıca akıllı telefonları ile “Ramazan'ın Resmi” köşesine konulan QR kodu okutan şanslı ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.  

KARAGÖZ VE HACIVAT/GÖLGELERIN EĞLENCESI

Yılların eskitemediği ikili, yaşattıkça can bulan geleneğimiz Karagöz ve Hacivat gölge oyununun bir parçası olmak isteyenler, Cevahir Alışveriş Merkezine gelerek Karagöz ve Hacivat oyunlarını dijital ekranda izleme fırsatı bulacak.

BURADA O ESKİ RAMAZANLAR!

Cevahir AVM, Facebook sayfası üzerinden düzenlediği uygulama ile eski ramazanlara özlem duyan takipçilerine ramazan coşkusunu yaşatıyor.  Katılımcılar, “Burada O Eski Ramazanlar” uygulamasına katılarak sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Bünyesinde yüzlerce marka, mağaza bulanan, Türkiye'nin en büyük kapalı eğlence merkezi, sinema salonları ve İstanbul Devlet Tiyatrosu sahneleri ile İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi ramazanda da sosyal hayatın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cevahir AVM’den Kadınlar Günü’ne özel farkındalık çalışması
  • 07.03.2021 09:15

Cevahir AVM’den Kadınlar Günü’ne özel farkındalık çalışması

İstanbul Cevahir AVM’den Kadınlar Günü’ne özel farkındalık çalışması: Sesi Aç! ...

Cevahir AVM’den 50 bin TL hediye kartı çekilişi!
  • 29.10.2020 16:59

Cevahir AVM’den 50 bin TL hediye kartı çekilişi!

Cevahir AVM'den 150 TL'lik yapan herkes, 50 bin TL değerinde hediye çeki kazanma ...

Cevahir AVM'deki kaçak dükkan tartışması sürüyor!
  • 10.01.2018 14:59

Cevahir AVM'deki kaçak dükkan tartışması sürüyor!

Savcılık AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı, gelmemel ...

AVM'lerde 'geçici mağazacılık' dönemi başlıyor
  • 30.07.2017 09:00

AVM'lerde 'geçici mağazacılık' dönemi başlıyor

Alışveriş merkezlerinde art arda kapanan mağazalar için perakendeciler, geçici m ...

Cevahir AVM, ziyaretçilerine hediye dağıtıyor
  • 11.01.2016 14:41

Cevahir AVM, ziyaretçilerine hediye dağıtıyor

Cevahir Alışveriş Merkezi, kuruluşunun 10. yılına özel birbirinden muhteşem hedi ...