maritbet girişmaritbet
Bugün düzenlenecek 23 Nisan etkinlikleri…

Bugün düzenlenecek 23 Nisan etkinlikleri…

Türkiye'nin dört bir yanındaki alışveriş merkezleri, 23 Nisan'ı eğlenceli gösteriler, oyunlar ve konserlerle kutlayacak. İşte bugün düzenlenecek birbirinden şenlikli etkinliklerden bazıları...

Türkiye'nin dört bir yanındaki alışveriş merkezleri, 23 Nisan'ı eğlenceli gösteriler, oyunlar ve konserlerle kutlayacak. İşte bugün düzenlenecek birbirinden şenlikli etkinliklerden bazıları...

İSTEYEN DİNOZORLARLA İSTEYEN OYUNLA EĞLENECEK

Bayrampaşa'daki Forum İstanbul AVM'de bugün çocuklar için birçok etkinlik düzenlenecek. Alışveriş merkezinde Kanadalı şovmen Michel Lauziere sahneye çıkacak ve klaksondan kaşığa pek çok ilginç malzemeyle 'Müzik Fabrikası' isimli bu etkinlikte çocuklar müzik yapmayı öğrenecek. Forum İstanbul'un içindeki Jurassic Land'de de çocuklar; saat 13.00'ten itibaren bir yandan dinozorların maceralı dünyasını keşfederken, diğer yandan da oyunlara ve eğlenceli yarışmalara katılabilecek.

YALIN'LA ŞARKI SÖYLEYECEKLER

Bahçelievler'deki Marmara Forum'a giden çocuklar; bugün saat 13.00 ile 18.00 arasında popçu Yalın tarafından tasarlanan dünya maketini Polimer Kil tekniği ile kaplayacak. Ardından Yalın, çocuklar için bir konser verecek.

BÜYÜK ORKESTRA KONSER VERECEK

Etiler Akmerkez'de, bugün saat 13.00'te Food Court'ta başlayacak olan etkinlik; gün boyu sürecek. Her yıl olduğu gibi yine Eyüboğlu Eğitim Kurumları Büyük Orkestrası, katılımcılara keyifli saatler yaşatacak.

KURSA KATILACAK ÖDÜL KAZANACAKLAR

Pendik'teki Neomarin'de bugün minikler için tasarım ve kostüm atölyeleri düzenlenecek. Atölye çalışmalarına katılan küçük ziyaretçiler, kendilerine verilecek hediye kartı ile şans çarkını çevirme ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak. Ayrıca yüz boyama etkinliğine de katılacaklar.

ÇİZGİ KAHRAMAN OLACAKLAR

Beylikdüzü Torium AVM'de çocuklar sevimli ninjalardan robotlara heyecan dolu bir dünyayı keşfe çıkacak. Ayrıca Torium'da kurulacak dev stüdyoya giren minikler, stüdyodakilerin yardımıyla seçtikleri çizgi filmde oynama şansını yakalayacak.

MÜZİK VE BİLİM ÜZERİNE ETKİNLİK

Levent'teki Kanyon AVM'ye kurulacak müzik, bilim ve elişi atölyelerinde çocuklar doyasıya eğlenecek. İsteyen elişi atölyesinde resim yapabilecek, oyun hamurlarıyla vakit geçirebilecek.

KİTAP HEDİYESİ VAR

Beşiktaş'taki İstanbul Sapphire bugün ve 29 Nisan tarihlerinde 14.00-18.00 saatleri arasında Walldorf Travel karakterlerini ağırlayacak. Ayrıca Doğa Koleji Müzik Evi'nin gerçekleştireceği etkinliğe katılan çocuklara boyama kitabı hediye edilecek.

ÖRÜMCEK ADAM VE SÜPERMEN'LE BULUŞMA

Mecidiyeköy'deki İstanbul Cevahir'e bugün 11.00-19.00 saatleri arasında gelen çocuklar için Marvel karakterleri sahneye çıkacak. Örümcek Adam ve Süpermen gibi karakterler, aksiyon dolu gösteriler sergileyecek.

CAPITOL'DE EĞLENCE GEZEGENİNE YOLCULUK

Altunizade'deki Capitol AVM içinde yer alan 'Captune Eğlence Gezegeni' özel sürprizleriyle çocukları sevindirecek. Mekana pasaport ve günlük vizelerle giren minikler, hediyeler kazanacak.

TOÇEV ÇOCUKLARI YARARINA YASTIKLAR

Bakırköy'deki Carousel AVM, 23 Nisan'da hayırlı bir işe ev sahipliği yapacak. Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin, TOÇEV Vakfı yararına tasarladığı yastıklar; bugün ve yarın satışa sunulacak. Elde edilen gelir, TOÇEV'e bağışlanacak.

Sabah

 

 

 

Yorum Yaz