maritbet girişmaritbet
AVM sektörünün gelecek 10 yılı  AVM Yatırımları Konferansı`nda şekillenecek

AVM sektörünün gelecek 10 yılı AVM Yatırımları Konferansı`nda şekillenecek

AYD tarafindan düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı, AVM Sektörünü üçüncü kez biraraya getirecek

AYD tarafindan düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı, AVM Sektörünü üçüncü kez biraraya getirecek. Bireylerin, ailelerin sosyal yaşam alanı haline gelen AVM'lerin gelecek 10 yılı AYD Başkanı Hakan Kodal  ev sahipliğinde gerçekleştirilecek AVM Yatırımları Konferansı'nda ele alınacak. Konferans'ta önde gelen yatırımcılar ve perakendeciler “Sürdürülebilirlik” ana teması kapsamında AVM'lerin bugününü ve geleceğini tartışacaklar ve yol haritası oluşturacaklar.

Sektör liderleri konuşmacı...

Abdullah Kiğılı (Kiğılı),Anthony Khoi (Cenor Group),Alison Rehill Ergüven (Pradera),       Dr. Herman J. Kok (Multi Development),Luis M. Pereira (Multi Development),Mehmet Nane (AMPD), Patrick Van Dooyeweert (Redevco), Sinan Öncel(Twiggy), Yılmaz Yılmaz (BMD) ve Zafer Kurşun (İstinye Park) gibi sektör lideri yatırımcılarla perakendeciler Konferans konuşmacıları arasında yer alıyor.

AYD(Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği)tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve ana teması  “Sürdürülebilirlik”  olan AVM Yatırımları Konferansı  3 Mart Perşembe günü Swissotel'de gerçekleştirilecek. Açılış konuşması AYD Başkanı Hakan Kodal tarafından yapılacak AVM         Yatırımları Konferansı - III'de, “Dünya ve Türkiye Ekonomisi,  Gelecek 10 Yıl, Pazarlama ve Etkinlik Yönetimi,   Sürdürülebilir Yapılar, Kapitalizm 2.0 - Perakende ve İnovasyon, Kazan Kazan, Nereden Nereye?”ana başlıkları altında düzenlenecek oturumlarda gün boyu interaktif sektörel incelemeler ve değerlendirmeler yapılacak. Konferansa yaklaşık 500 sektör temsilcisinin   katılması bekleniyor.

Keynote Konuşmacılar

Dr.Kjell A. Nordström/ Kapitalizm 2.0 - Perakende ve İnovasyon                                                                                      Dünyanın en beğenilen konuşmacıları arasında yer alan, “yeni iş dünyasının kötü çocuğu”,  dünyada satış rekorları kıran “Delifişeklik”  ve “Kareoke Kapitalizm”  kitaplarının  yazarı Dr.Kjell A. Nordström Konferans'ın keynote konuşmacısı. Dokunaklı, dinamik, interaktif, düşündürücü ve her zaman güncel konularda performas sergileyen Dr.Kjell A. Nordström, 2009'un 50 düşünürü arasında yer alıyor. Dr.Kjell A. Nordström, Kapitalizm 2.0 - Perakende ve İnovasyon içerikli bir konuşma yapacak.                                                                                                                                      

Doç.Dr.Osman Cevdet Akçay  / Dünya ve Türkiye Ekonomisi                                                                                              Konferansın diğer keynote konuşmacısı Doç.Dr.Osman Cevdet Akçay ise Dünya ve Türkiye ekonomisini değerlendirecek. Koç Finansal Hizmetler ve Yapı Kredi'de baş ekonomist olarak çalışan  Doç.Dr.Osman Cevdet Akçay, Ekonomik Araştırmalar Bölümünün başında bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz