maritbet girişmaritbet
AVM’ler Kadınlar Günü’ne özel etkinlikler için yarışıyor

AVM’ler Kadınlar Günü’ne özel etkinlikler için yarışıyor

Kadınların her gün değerli olduğunu hatırlatmayı amaçlayan AVM'ler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde birçok özel etkinlikler sunuyor.

Kadınların sadece bugün değil her gün değerli olduğunu hatırlatmayı amaçlayan AVM'ler çok renkli ve keyifli etkinliklere ev sahipliği yaparak bugünü anlamlı kılmak için adeta yarışıyor. Gerek AVM'ler gerekse markalar sundukları hediye kuponlar, puanlar, sürpriz eğlenceler, indirimler ve eğlencelerle misafirlerini ağırlıyor. 

İstanbul'daki AVM'lerin bu özel günde sundukları fırsat ve etkinliklerini sizin için derledik. 

212 İstanbul Power Outlet

212 İstanbul Power Outlet AVM ‘Sizin kadar özel sadece size özel' sloganı ile bugün için kampanya düzenledi. Bugün 212 Kart ile alışveriş yapanlar puanlar, indirimler ve hediyeler kazanacak. Ayrıca AVM içindeki birçok mağaza bugüne özel sürprizler sunacak. 

http://www.212istanbul.com/

starcity

Starcity Alışveriş Merkezi

 Starcity Outlet Center birbirinden özel etkinlikleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor. Starcity ‘Gün Sizin Gününüz, Keyif Sizin Keyfiniz' sloganıyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırlanan etkinliklerle hafta boyunca misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Starcity'e gelen tüm kadınlar ''Güne Nasıl Başlamak İstersiniz?'' sorusuna verdikleri yanıtla; kahvaltı, bowling ya da sinema armağanlarıyla kendilerini şımartıp, kadın olmanın keyfini çıkartacak. Kuponlar aynı gün içerisinde 14.00'e kadar kullanılabilecek. Birbirinden renkli etkinlikler, Kadınlar Günü'ne özel kampanyalarla en ünlü markalar, en uygun fiyatlarla Starcity'de sizleri bekliyor.

http://www.starcity.com.tr/

Akbatı AVM

Akbatı AVM 8 Mart Kadınlar Günü'nde kadınları Gülben Ergen ile buluşturuyor. ‘Gülben Ergen ile En Güzelinden Bir Gün' söyleşisi etkinliği ile kadınlara güzel vakit geçirmesi planlanıyor. 

http://www.akbati.com/

Novada Ataşehir AVM 

Novada Ataşehir AVM  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Unutulmayan  Kadınlar Sergisi'ne ev sahipliği yapıyor. Novada Ataşehir AVM fuaye alanında 3 Mart tarihinde açılan sergide, Agatha Christine, Audrey Hepburn, Madonna, Coco Channel, Cleopatra, Marilyn Monreo, İndira Gandi, Simone De Beauvair , Florence Nightingale, Maria Curie gibi dünya, bilim, sanat, edebiyat ve popüler kültür tarihinde önemli yeri olan ve rol oynayan kadınların hayatlarına ve adlarını tarihe yazdıran çalışmalarına yer veriliyor. Novada Ataşehir AVM fuaye alanında gerçekleştirilecek sergi 10 Mart tarihine kadar ücretsiz olarak gezilebilecek.

http://www.novadaatasehir.com/

Meydan Merter AVM

08 Mart Dünya Kadınlar Günü için Meydan Merter AVM yine çok özel bir program hazırladı. Sanat ve televizyon dünyasının renkli ve keyifli kadın sanatçıları Oya Aydoğan& Çiğdem Tunç Meydan Merter AVM'de hayranlarıyla buluşup, onlarla sohbet edip müzikli, şarkılı, eğlenceli birkaç saat yaşatacaklar.

http://www.meydanmerter.com.tr/

Metroport AVM 

08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tam 100 kadına sağlık ve güzellik dolu bir gün armağan ediyor. “Mutlu olduğunuz yerde” sloganıyla ziyaretçilerini her özel günde farklı sürprizlerle karşılayan Metroport AVM, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de ziyaretçilerini hediyeye boğacak. Sağlık Kontrolü, kadın hastalıkları ile ilgili tetkikler, makyaj malzemeleri, cilt bakımı, sauna-hamam keyfi gibi farklı armağanlar hazırlayan Metroport AVM bu özel günde ziyaretçilerini mutlu etmek amacıyla uzun zamandır çalışıyor. 08 Mart günü Metroport AVM'den 50 TL ve üzeri alışveriş yapan 30 kadına Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nden muayene ve mamografi, 30 kadına Ladies Dream Spor Merkezi'nden Sauna-Hamam keyfi ve spor aktiviteleri gibi farklı hediyeler, 20 kadına da Süvari Kozmetik'ten vücut ve cilt bakımı malzemeleri hediye edilecek. 

http://www.metroportavm.com.tr/

ArenaPark 

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Atakent Acıbadem Hastanesi ile birlikte özel bir program hazırladı. Program kapsamında ünlü diyetisyen Eda Honca'yı ağırlayacak olan ArenaPark, yaza formda girmenin 14 sırrını ziyaretçileriyle paylaşacak. 

http://www.arenaparkavm.com/

torium avm

Torium AVM

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Esencan Hastanesi işbirliği ile TORIUM'da gerçekleşecek olan "Meme kanserinde erken tanı" konulu söyleşiye katılan ziyaretçileri sürpriz hediye kuponları bekliyor. 

http://www.torium.com.tr/
torium avm 

Sapphire Çarşı 

Sapphire Çarşı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ‘El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi' ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği karma sergi ile kutluyor.  

http://www.istanbulsapphire.com/

Profilo AVM 

Profilo AVM Dünya Kadınlar Günü'nü şarkılarla kutluyor. AVM'nin food court alanında gün boyu sürecek olan Dünya Müzikleri Dinletisi ile kadınlar keyifli bir gün geçirecek.  

http://www.pam.com.tr/

Palladium AVM

Bu Kadınlar Günü'nde ‘Kendini Palladium'da şımart!' Palladium AVM, Dünya Kadınlar Günü'nü 3 gün süresince gerçekleştireceği etkinlikler ile festival havasında kutluyor. Gerçekleştirilecek etkinliklerde Özge Ulusoy stil danışmanlığı, Şeyda Coşkun sağlıklı beslenme-diyet ve Filiz Özkol ise astroloji konusunda AVM misafirleriyle olacak. 

http://www.palladiumatasehir.com.tr/

Metrocity AVM 

Üreten eller pazarı Metrocity'de… Kadınlarımız üreten ellerini birleştirdi. Binlerce kadın her türlü şiddete maruz kalırken bizim kadınlarımız “Şiddete hayır” deyip dayanışma örneği göstererek bir ilke imza attılar. Bu birleşmeye Ece Türkiye tarafından yönetilen Metrocity AVM 08-10 Mart tarihleri arasında ev sahipliği yapacak. Şişli Belediyesi Sıcak Eller Derneği ile JCI Avrasya Şubesi becerikli kadınlarımızı sahiplendi ve yüreklendirdi. TISVA Mikro kredi desteği ile de kadınlarımız ürettiklerini çoğaltabildiler ve el emeği göz nuru ürettiklerini “Sıcak Eller-Üreten Eller” çatısı altında halkımızın beğenisine sunuyorlar. Takıdan ev tekstiline, gıdadan el sanatlarına kadar geniş bir yelpaze sunacak olan kermese destek vermek için tüm ziyaretçileri bekliyor.

http://www.metrocity.com.tr/

Carousel AVM 

Carousel Alışveriş Merkezi, kadınlar için çok anlamlı ve önemli bu özel günde sizler için çok güzel sürprizler hazırladı. Carousel Alışveriş Merkezi, kadınlar için çok anlamlı ve önemli bu özel günü daima hatırlatmak ve gelecek nesillere çevre değerlerimizi yaşatabilmek adına Çam Fidesi dağıtıyor. Özel kutular içinde hazırlanmış olan çam fideleri, doğanın korunması ve yeşil çevre için ücretsiz olarak tüm misafirlere dağıtılacak.

http://www.carousel.com.tr/

istanbul forum

Forum İstanbul AVM 

33 ünlü isim “Alo 183 hayat kurtarır, kadına şiddete son!” demek için bir araya geldi. Yapımcılığını ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya'nın üstlendiği projede ünlü isimler, kadına şiddeti kınamak ve ALO 183 hattının bilinirliğini arttırmak için fotoğraf sanatçısı Eren Yiğit'in objektifinin karşısına geçti. Kadınların çığlığına kulak veren çok özel kareler, Dünya Kadınlar Günü'nün hemen öncesinde, 4 Mart'ta Forum İstanbul'da sergilenmeye başladı. Kadınların yüzde 25'inin fiziksel şiddete uğradığı ve her 4 kız çocuğundan birinin cinsel şiddete maruz kaldığı Türkiye'de 33 ünlü yüz, “ALO 183 Hayat Kurtarır, Kadına Şiddete Son!” demek için bir araya gelerek poz verdi. Projede Alican Yücesoy, Başak Daşman, Begüm Yücetan, Burcu Kara, Bülent Seyran, Canan Hoşgör, Cüneyt Arkın & Betül Cüreklibatur, Engin Hepileri, Esin Övet, Esra Erol, Gülay Kamaz, Hakan Eratik & Yeşim Salkım, Hande Subaşı, Irmak Atuk, Işın Karaca, İpek Tuzcuoğlu, İvana Sert, Kaan Cüreklibatur, Mehmet Ali Erbil, Melis Babadağ, Murat Cüreklibatur, Nefise Karatay, Ogün Kaptanoğlu, Oya Aydoğan, Özlem Yıldız, Özlem Yılmaz, Pınar Altuğ, Saba Tümer, Sibel Turnagöl, Ümit Erdim, Yeşim Erçetin yer alıyor. Türkiye'nin 33 ünlü yüzünü bir araya getiren, “ALO 183 Hayat Kurtarır, Kadına Şiddete Son!” fotoğraf sergisi, ilk olarak 4 Mart'ta Forum İstanbul'da sergilenecek, ardından yıl boyunca tüm Türkiye'yi dolaşacak. 

http://www.forumistanbul.com.tr/

Yorum Yaz