maritbet girişmaritbet
Armonipark, Olimpa AVM ve Park 328’de anneler gününe özel program!

Armonipark, Olimpa AVM ve Park 328’de anneler gününe özel program!

KDM Alışveriş merkezleri Danışmanlık tarafından yürütülen Sefaköy Armonipark Outlet Center ,Başakşehir Olimpa alışveriş merkezi ,Osmaniye Park 328 ve İnegöl Alışveriş Merkezlerinde Anneler gününe özel kampanya ve sürprizler tüm hızıyla devam ediyor

ARMONİPARK  ,OLİMPA  AVM  VE  PARK 328   MERKEZLERİZDE  ANNELER  GÜNÜ DOP DOLU !...

KDM  Alışveriş  merkezleri  Danışmanlık  tarafından yürütülen  Sefaköy  Armonipark  Outlet Center ,Başakşehir  Olimpa  alışveriş merkezi  ,Osmaniye  Park 328  ve  İnegöl  Alışveriş  Merkezlerinde  Anneler   gününe  özel  kampanya  ve  sürprizler  tüm  hızıyla  devam ediyor.

ARMONİPARK  EN  ÇOK ALIŞVERİŞ  YAPAN  İLK 3  ANNE'NİN  MUFTAĞINI  YENİLENİYOR !..

ArmoniPark Outlet Center'yer  alan  96 mağaza  ,1-13  Mayıs  tarihleri  arasında   Anneler  günü'ne özel  yüzde 50'a varan  indirim  yapacak  hem   en çok Alışveriş yapan 3 Annenin Mutfak Seti Yenilenecek ArmoniPark Outlet Center, 1-13 Mayıs tarihleri arasında en çok alışveriş yapan 3 annenin mutfak setini tamamen yenileyecek.  Söz konusu tarihler arasında alışveriş yapan anneler, fişlerini danışmaya göstererek kayıtlarını oluşturacak.

FACEBOOK  ANNEM  VE  BEN FOTOĞRAF  YARIŞMASI

Facebook'ta en çok beğenilen 3 anne-çocuk fotoğrafına Atasay'dan takı seti ArmoniPark Outlet Center, 1-13 Mayıs tarihleri arasında kendi Facebook sayfasından yayınlayacağı anne-çocuk fotoğraflarından en çok beğenilen ilk 3 fotoğrafın sahiplerine Atasay'dan takı seti hediye edecek.

Etkinliğe katılmak isteyenler fotoğraflarını [email protected] adresine gönderecek. Fotoğraflar, ArmoniPark Outlet Center tarafından alışveriş merkezinin kendi facebook sayfasına yüklenecek. 14 Mayıs Pazartesi günü saat 00.00'a kadar en çok beğeniyi alan ilk 3 fotoğrafın sahibi anneye Atasay'ın küpe, yüksük ve kolyeden oluşan takı seti hediye edilecek. 11,12  ve  13  Mayıs tarihleri   arasında  50 TL  alışveriş  yapan  annelere  çocuklarıyla  birlikte  karikatürü  çizimi  hediye  …

HAKAN  ALTUN'DAN  3  ANNEYE  TAKI  SETİ

Başakşehir'in alışveriş ve yaşam merkezi Olimpa, birbirinden özel etkinliklerle Anneler Günü'nde de ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak.

Kompleks içerisinde yer alan 75 mağazanın Anneler Günü'ne özel yüzde 50'ye varan indirim sunduğu Olimpa, 13 Mayıs Pazar günü saat 15.00'e kadar en çok alışveriş yapan 3 anneye de Uğur İnci'den takı seti hediye edecek.

Alışveriş yapan anneler, fişlerini danışmaya gösterip kayıt yaptırarak kampanyaya katılılabilecek. Kampanyaya katılımın sona ermesiyle birlikte en çok alışveriş yapan 3 talihli anne açıklanacak.Annelerin küpe, yüzük ve kolyeden oluşan hediyesini, duygusal şarkılarıyla herkesin gönlünde taht kuran sanatçı Hakan Altun takdim edecek.

Hakan Altun, 13 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Olimpa Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin orta alanında sevilen parçalarını anneler için seslendirecek. Sanatçı, konser sonrasında hem 3 talihli anneye takı setlerini hediye edecek hem de hayranları için albümlerini imzalayacak.

ANNELER   İÇİN   KALPLİ  HEDİYE  BALONLAR !...

Osmaniye'nin ilk ve tek yaşam merkezi Park328, Anneler Günü'ne özel hazırlanan etkinliklerle şehre renk katacak. 13 Mayıs Pazar günü akşam 21.00'e kadar Park328'deki 70 mağazanın herhangi birinden tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlar, balon havuzundan sürpriz hediyeler kazanma şansını elde edecek.

Park328 ziyaretçileri, alışveriş fişlerini danışmaya kaydettirerek, Anneler Günü'ne kadar her gün 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 ve 21.00 saatlerinde yapılacak olan balon patlatma etkinliğine katılabilecek.

Öte yandan Park328, 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü'nde alışveriş merkezine gelen tüm anneleri güllerle karşılayacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

30 milyon kişiyi ağırladı ciroları ikiye katladı
  • 16.05.2016 14:28

30 milyon kişiyi ağırladı ciroları ikiye katladı

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri ...

Başakşehir ticaretin de merkezi olacak
  • 02.03.2016 14:06

Başakşehir ticaretin de merkezi olacak

İstanbul’un en çok değer kazanan ilk üç ilçesi arasında yer alan Başakşehir’de, ...

‘Kirası ve yeri iyi olan maça devam ediyor’
  • 08.12.2015 10:49

‘Kirası ve yeri iyi olan maça devam ediyor’

AVM’ler Grubu Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç: Bu yıl birçok ...

Artaş Grubu 30 milyon kişiyi ağırlıyor!
  • 25.05.2015 13:40

Artaş Grubu 30 milyon kişiyi ağırlıyor!

ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park’ın tamamına sahip olan Artaş Grubu, bu üç ...

Olimpa Konutları’nın örnek dairesi Olimpa AVM'nin içine kuruldu
  • 26.02.2014 09:02

Olimpa Konutları’nın örnek dairesi Olimpa AVM'nin içine kuruldu

Başakşehir’gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Fuzul Yapı, son proje ...

Olimpa Konutları'nın örnek dairesi Olimpa AVM'ye kuruldu!
  • 25.02.2014 12:00

Olimpa Konutları'nın örnek dairesi Olimpa AVM'ye kuruldu!

Prestijli projelerle Başakşehir’in çehresini değiştiren Fuzul Yapı, Olimpa Konut ...