maritbet girişmaritbet
Antakya'ya 145 mağazalık AVM

Antakya'ya 145 mağazalık AVM

Tahincioğlu Gayrimenkul, OTA Antakya ve Gençoğlu ortaklığı olan Dost İnşaat, Antakya'ya 150 milyon dolarlık AVM yatırımı yapıyor

Tahincioğlu Gayrimenkul, OTA Antakya ve Gençoğlu ortaklığı olan Dost İnşaat, Antakya'ya 150 milyon dolarlık AVM yatırımı yapıyor. 145 mağazalık proje, 2013'ün 3. çeyreğinde hizmete açılacak.

145 mağazadan oluşması planlanan AVM projesi, Palladium AVM'nin de mimarlığım üstlenen Ergün Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Proje 110 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak.

40 bin metrekarelik kiralanabilir bir alana sahip olacak alışveriş merkezi, yerel ekonomiye katkı sağlayacak bir işletme anlayışına sahip olacak.

Proje, aynı zamanda yeni ticaret alanlan ile civardaki esnafın da iş potansiyelini arttıracak.

Alışveriş merkezinin inşaat sürecinden tamamlanmasına kadar ve sonrasında da yeni markaların şehre gelmesi ile birlikte pek çok istihdam alam yaratılıp, 1.500 ila 2 bin kişi civarında bir iş potansiyeli de yaratılacak.

Alışveriş merkezinde kafe, restoran, sinema, çocuk oyun alam, büyüklere yönelik bowling, bilardo ve dart oynanabilecek alanlar yer alacak.

Özellikle sergi ve tiyatro gösterileri gibi kültür sanat aktivitelerine yoğunlaşıp, Antakyalılar'a rahat ve güvenilir bir sosyalleşme alam yaratmak hedefleniyor.

Hürriyet Emlak Yaşam

Yorum Yaz