maritbet girişmaritbet
'Alışveriş Vadisi'nin temeli atıldı! Türkiye'nin en büyüğü olacak!

'Alışveriş Vadisi'nin temeli atıldı! Türkiye'nin en büyüğü olacak!

Maya Anatolium Ankara Projesi ve Nata'nın Alışveriş Merkezi Projesinden oluşan ve içinde İKEA mobilya mağazasını da bulunduran ''Alışveriş Vadisi''nin temel atma töreni Mamak'ta yapıldı


 

Maya Anatolium Ankara Projesi ve Nata'nın Alışveriş Merkezi Projesinden oluşan ve içinde İKEA mobilya mağazasını da bulunduran ''Alışveriş Vadisi''nin temel atma töreni Mamak'ta yapıldı.

Törene, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir katıldı.
Maliye Bakanı Şimşek, törenin açılışında yaptığı konuşmada, iki grubun yaptığı yatırımın sağlayacağı istihdam anlamında özünde kurulacak bir sanayi tesisinden farklı olmadığını söyledi.
Söz konusu projeyle Mamak'ın hem algısının hem de çevresinin ciddi bir şekilde değişeceğine de işaret eden Şimşek, ulaşım anlamında kolay erişilebilir merkeziyle projenin bölgeye ve Ankara'ya yeni bir dinamizm sağlayacağını kaydetti.
 
YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de Alışveriş Vadisi projesinin Mamak'ın yıllardır gecekondu ve diğer unsurlarla anılan çehresini değiştireceğini söyledi.
Proje ortaklarından Nata Şirketler Grubu Genel Müdürü Cüneyt Kandemir, toplam 300 milyon dolarlık yatırım bedelli proje ile bölgeyi bir alışveriş vadisi haline getireceklerini söyledi.
Proje ile yaklaşık 5 bin kişiye de istihdam sağlanacağını anlatan Kandemir, proje kapsamında 26 adet büyük ölçekli, 156 adet orta ölçekli, olmak üzere 182 mağazanın faaliyet göstereceğini ifade etti.
Maya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özsüer de grubun yatırımı Anatolium Alışveriş merkezinin 2011 Mayıs ayı gibi hizmete gireceğini söyledi.
Konuşmaların ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kurdele keserek, temel atma butonuna bastı.
 
3 BÖLÜMDEN OLUŞAN ALIŞVERİŞ VADİSİ
Alışveriş Vadisi toplam 450 bin metrekarelik inşaat alanı içinde ''Maya Holding Anatolium Alışveriş Merkezi, Nata Grup Alışveriş ve Yaşam merkezi, rezidans ve iş merkezi ile açık otoparktan'' oluşacak.
İKEA Mobilya ve Ev Aksesuarı mağazasını da içinde bulunduran proje kapsamında alışveriş merkezlerinin 2011'de tamamlanması üçüncü etap yatırımın ise 2012'de bitmesi hedefleniyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz