maritbet girişmaritbet
Akbatı AVYM, MAPIC 2012 ödüllerinde Türkiye’den tek finalist oldu!

Akbatı AVYM, MAPIC 2012 ödüllerinde Türkiye’den tek finalist oldu!

İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, MAPIC 2012 Ödülleri kapsamındaTürkiye’den finale kalan tek proje olarak sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu

 

İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, MAPIC 2012 Ödülleri kapsamındaTürkiye'den finale kalan tek proje olarak sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC, bu yıl da sektörün en iyilerini ödüllendiriyor. MAPIC Gayrimenkul ve Perakende Fuarı 14-16 Kasım 2012 tarihleri arasında Cannes'da gerçekleştirilecek.

18 ülkeden 70 projenin katıldığı yarışmada toplam  7  ana kategori için finalistler belirlendi.  Tüm kategoriler içinde Türkiye'den finale kalan tek proje Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi oldu. Güçlü rakiplerini geride bırakarak önemli bir başarıya imza atan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi “Best Retail&Leisure Development”(En İyi Perakende& Eğlence Merkezi Geliştirme)kategorisinin finalistleri arasında yerini aldı.

MAPIC Gayrimenkul ve PerakendeFuarı kapsamında 15 Kasım 2012'de Cannes MartinezHotel'degerçekleşecek ve hem gayrimenkul hem de perakende sektörünün önde gelen isimlerinin biraraya geleceğigala yemeğinde ödüller sahiplerini bulacak.

 Akbatı AVYM hakkında

Akkök Şirketler Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO tarafından hayata geçirilen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi & Akbatı Residences  Esenyurt'ta 50.838 m2'lik arsa üzerinde, alışveriş merkezi ve rezidanslarıyla kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyacak bir yaşam merkezi olarak, dünyaca ünlü ABD'li Development Design Group (DDG) tarafından tasarlanmıştır. İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 4 kat üzerinde net 65.542m2 kiralanabilir alan içinde 200'e yakın mağaza,  9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile 3.000 araçlık otoparkın yanı sıra dünya mutfaklarını buluşturan restaurantların yer aldığı Restaurantlar Meydanı bulunmaktadır. Akiş, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatmanın ötesinde ev sahipliği yaptığı etkinliklerle de kültür ve sanat alanındaki en yeni trendleri bölge sakinleri ile buluşturmayı hedeflemektedir. Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni benzerlerinden ayıran en büyük farklılıklarından biri de Festival Park'tır. Festival Park'ta düzenlenen kültürel etkinlikler, konserler ve festivaller ile bölgenin yeni buluşma noktası olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yıl boyu süren keyifli aktivitelerle her yaştan insanı kendine çekmektedir. Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, TEM Esenyurt çıkışı olarak hizmete giren bağlantı yolu ile kolay ulaşılabilir bir konuma sahiptir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akbatı AVYM'ye yatırım yapacak yatırım fonu için talep toplanıyor
  • 07.12.2017 17:47

Akbatı AVYM'ye yatırım yapacak yatırım fonu için talep toplanıyor

Logos Portföy, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne yatırım yapacak 1. Gayrimenk ...

Akkök Holding, Hermes 2017’den 20 ödülle döndü!
  • 12.05.2017 11:58

Akkök Holding, Hermes 2017’den 20 ödülle döndü!

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki yatırımları 2017 Hermes Creative Ödüll ...

Akbatı AVYM, mükemmelik sertifikası aldı
  • 10.11.2016 12:18

Akbatı AVYM, mükemmelik sertifikası aldı

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaptığı çalışmalarla BREEAM In Use - Internat ...

Akbatı AVYM’ye Marcom Awards'dan 4 ödül kazandı
  • 04.11.2014 12:39

Akbatı AVYM’ye Marcom Awards'dan 4 ödül kazandı

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine sunduğu zengin sosyal program ...

Akbatı AVYM kiralarında ekim ayı için kur sabitledi
  • 30.09.2014 10:02

Akbatı AVYM kiralarında ekim ayı için kur sabitledi

Akiş GYO, Akbatı AVYM kiracılarına Ekim ayı dönemi için sınırlı olmak kaydıyla, ...

Bu sergiyle bedavaya dinozor çağını yaşayın!
  • 19.08.2014 10:35

Bu sergiyle bedavaya dinozor çağını yaşayın!

Akbatı AVYM'de dünyaca ünlü Kids’ Dino Dig dinozor sergisini çocuklarla buluştur ...