maritbet girişmaritbet
Ak&Nmerkez’in mağazaları satışta! M2'si 2500 TL!

Ak&Nmerkez’in mağazaları satışta! M2'si 2500 TL!

Özyurtlar İnşaat, Ak&Nmerkez projesindeki konutlardan sonra ticari birimleri de satışa sundu. Toplam 173 adet mağaza ve dükkandan oluşan ticari birimlerin metrekare fiyatı 2500 liradan başlıyor

Özyurtlar İnşaat'ın ilk karma projesi olan Ak&Nmerkez'in konutlarından sonra mağaza ve dükkândan oluşan ticari birimleri de satışa çıktı. Toplam 173 adet mağaza ve dükkânın  metrekare fiyatı 2.500 liradan başlıyor. Ticari birimlerin büyüklüğü ise 10 metrekare ile 1805 metrekare arasında değişiyor.   Esenyurt'ta merkezi konumuyla dikkat çeken Ak&Nmerkez'in, çok işlek bir noktada yer aldığını söyleyen Özyurtlar Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “ Projemiz Esenyurt Kaymakamlığı'nın tam karşısında,  Tapu İdaresi'nin de yanında yer alıyor. Konutlara gösterilen ilginin mağaza ve dükkânlarda da artarak devam edeceğine inanıyoruz. Özellikle caddeye bakan dükkânlara büyük ilgi var” dedi.

Altı tamamen çarşı

19 katlı altı bloktan oluşan Ak&Nmerkez'in alt kısmının tamamen çarşı, üst kısmınınsa konuttan oluştuğunu belirten Özyurt, “Konutlara çarşının içinden geçiliyor. Çarşıda hazır giyim mağazalarının yanı sıra, bir hipermarket, yapımarket, altı sinema salonu ve bowling salonundan oluşan eğlence alanları da bulunacak. Ayrıca projenin dört tarafı yol olduğu için arka tarafında Kiptaş'la bizim projenin arasındaki yolu da Daimi Halk Pazarı yaptık. Böylece Ak&Nmerkez'de yaşayanlar haftanın yedi günü pazardan alışveriş yapma keyfini yaşayacak” dedi. Çarşının yönetimini Özyurtlar Şirketler Grubu'nun içinde yer alan yönetim biriminin üstleneceğini belirten Tamer Özyurt, “Bunu da en yüksek standartta yapacağız. Çarşının açılış kapanış saatlerini müşterilerimize göre ayarlayacağız. Aidatlar uygun olacak. Bizim teslimini yaptığımız projelerimizde yaşayanlar nasıl bir yönetim anlayışımız olduğunu çok iyi bilir” diye konuştu.

Konutlar tükeniyor

24 ayda tamamlanması ve 150 milyon lirayı mal olması beklenen Ak&Nmerkez'in, yapımına Aralık ayında başlandı.  İlk olarak projede yer alan 962 konut satışa sunuldu ve büyük ilgi gördü. İlk birkaç gün içinde 140 adet stüdyo dairelerin tamamı satıldı. Şuanda projede yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere de büyük ilgi var.

Özyurtlar İnşaat iletişim bilgileri
Web: www.ozyurtlar.com
Tel: 0212 620 07 50

  • Etiketler:

Yorum Yaz