maritbet girişmaritbet
Okmeydanı kentsel dönüşüm projesini Emlak Konut GYO yapacak!

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesini Emlak Konut GYO yapacak!

Emlak Konut GYO'dan Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi için son durum açıklaması geldi. Ne zaman başlayacağı ve biteceği merak edilen proje kapsamında Kuzu Toplu Konut ile 740 milyon TL fiyat üzerinden anlaşma sağlandı. Okmeydanı kentsel dönüşüm son dakika olarak gelen haberde çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.

Emlak Konut GYO, Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında büyük bir adım attı. Şirket, Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kuzu ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Uzunca yıllardır İstanbul’un en merak edilen kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Okmeydanı bölgesinin sakinleri, kısa süre içerisinde yeni konutlarına kavuşacak. Emlak Konut GYO, Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinin 740 milyon TL bedelle hayata geçirileceğini açıkladı. 

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesiyle ilgili Emlak Konut GYO’nun açıklaması şöyle;

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici KUZU Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 07.10.2022 tarihinde imzalanmıştır. 
Sözleşme Bedeli: 740.000.000 TL + KDV'dir.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz