maritbet girişmaritbet
Ege Koop'tan 5000 TL peşinle imarlı arsa

Ege Koop'tan 5000 TL peşinle imarlı arsa

Menemen Seyrek'te, doğayla iç içe 1000 villadan oluşan yepyeni bir kent kuran Ege-Koop, bir hafta süreyle satılacak 100 arsayı, 5000 lira peşinatla verecek

 Kaynak: Yeni Asır

İzmir'de 26 yılda 100 bin kişinin sağlıklı, mutlu bir ortamda yaşadığı 7 modern kent ve muhteşem bir alışveriş merkezi kazandıran, 2 büyük projenin inşaat çalışmalarına hızla devam eden Ege-Koop, şimdi de Villakent'te kamuoyundan gelen yoğun talep üzerine herkesi ikinci kez arsa sahibi yapmaya hazırlanıyor. Menemen'in Seyrek Beldesi'nde, 5 bin öğrenci kapasiteli Gediz Üniversitesi'nin yanı başında, doğayla iç içe, avrupa standartlarında 1000 villadan oluşan yepyeni bir kent kuran Ege-Koop, 13.500 liradan başlayan fiyatlarla arsa satışına başlıyor. Bir hafta süreyle satışa çıkartılan sadece 100 adet arsa, 5000 lira peşinatla 6 taksitle sahiplerini bulacak.
 
Ege-Koop, 1000 bahçeli konutun bulunduğu Villakent'te, koşulsuz, kefilsiz ve faizsiz 6 taksitle arsa satış kampanyası başlattı. İzmir Menemen Seyrek'te 5000 metrekare ile 1021 metrekare arası imarlı mimari projeli net arsalar 13.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkartıldı. Arsalar 5000 lira peşinat ve 6 taksitle satılacak.
 
Kafa Tutuyoruz
Son yıllarda böyle bir kampanyanın eşinin ve benzerinin bulunmadığını vurgulayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 26 yılda 25 bin konut üretmiş bir kurum olan Ege-Koop'un, 5000 lira peşinat, koşulsuz, kefilsiz, faizsiz 6 taksitli arsa kampanyası ile global krize kafa tuttuğunu söyledi. Yatırım arayışındaki vatandaşlar için de Villakent arsalarının yepyeni bir seçenek olduğuna dikkat çeken Aslan, halktan gelen yoğun istek üzerine Villakent'te kamuoyundan gelen yoğun talep üzerine ikinci kez taksitle arsa satış kampanyası başlattıklarını belirtti. Sadece 100 adet arsa satışı gerçekleştirileceğini belirten Aslan, geleceğine yatırım yapmak isteyenleri arsa almaya davet ederek, "2 yıl önce gerçekleştirdiğimiz arsa kampanyasında satışa sunduğumuz arsalar kapanın elinde kalmıştı. O günden bu yana yeni arsa satış kampanyası başlatılması için yoğun istek alıyorduk. Sevdiklerine, çocuklarına torunlarına ve geleceklerine yatırım yapmak isteyenler için 500 ile 1210 m2 arası arsa seçenekleri sunduk. Villakent arsaları, Menemen Ovası ve körfez manzaralı, müstakil, tapulu, imarlı ve mimari projeli arsalardır. Kısa süre içerisinde, İzmir'e kimlik kazandıracak en önemli kent modellerinden biri haline gelecek bu prestij bölgesinde arsa sahibi olmak isteyenler, kefilsiz, koşulsuz, faizsiz 6 taksit fırsatını iyi değerlendirmelidir" dedi.
 
En Önemli Yatırım
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Villakent arsalarının ekonomik kriz ortamında faizden, dövizden umudunu kesen yatırımcılar için de çok iyi bir yatırım alternatifi olduğunu vurgulayarak, "Yatırım aracı arayışındaki vatandaşlar için, son yılların en çok kazandıran kampanyasını gerçekleştiriyoruz. 100 şanslı kişi, Ege-Koop Villakent arsaları ile koşulsuz, kefilsiz, faizsiz 6 taksitle geleceğine yatırım yapacak. Bu fiyatlara; bırakın imarlı arsa, imarsız tarla bile satılmaz. Bu önemli fırsatı herkes değerlendirmeli" diye konuştu.
 
Çağdaş Bir Yaşam Örneği
Ege-Koop'un Menemen'in Seyrek Beldesi'nde hayata geçirdiği 1000 bahçeli konutun bulunduğu ve 2 milyon metrekarelik alanda, ada ve parsel bazında 22 ayrı tipte projenin uygulandığı Villakent; kısa süre içerisinde, İzmir'e kimlik kazandıracak en önemli kent modellerinden biri haline geldi. Bu çerçevede, global çevre anlayışına uygun olarak, arazinin yapısına uygun değişik türde 100 bine yakın ağaç dikildiği belirtildi. Villakent'te 30 bin metrekarelik 10 ayrı park düzenlemesi, 70 bin adet bitki çeşidi ve üzüm bağları bulunuyor.
 
Proje nerede?
Villakent, Gediz Üniversitesi Kampusü'ne 3, Aliağa-Menderes Hızlı Tren İstasyonu'na 5 dakika, Foça'ya 25, İzmir'e 35, Karşıyaka'ya 24, Menemen'e 12 kilometre uzaklıktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak-Aliağa Metro Hattı, Ulukent İstasyonu proje alanına çok yakın bir mesafede yer alıyor. Hattın hizmete girmesiyle şehir merkezine ulaşım, zaman anlamında daha da kısalacak. Ayrıca Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün çalışmalarını yürüttüğü İzmir Çevre Yolu Seyrek bağlantısının 2011 sonuna kadar hizmete girmesinin ardından ise Aydın ve Çeşme yönünden gelen taşıtlar çok kısa sürede bu eşsiz yerleşim merkezine ulaşabilecekler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı
  • 02.11.2023 13:09

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı

İzmir ve çevresindeki fayların deprem üretme olasılıklarının belirlenmesi için b ...

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor
  • 27.07.2023 15:36

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdür ...

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı
  • 11.04.2023 13:41

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ...

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor
  • 29.09.2022 15:29

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor

Bergama ilçesinde 57 dönüm alan üzerine yapılacak olan ve İzmir'in ilk Millet Ba ...

Bakan Kurum: "Toplamda tamamladığımız İzmir'deki konut sayısı 13 bin 500"
  • 21.04.2022 18:55

Bakan Kurum: "Toplamda tamamladığımız İzmir'deki konut sayısı 13 bin 500"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ...