maritbet girişmaritbet
Aydoğan Park, yatırımcısının yüzünü güldürdü

Aydoğan Park, yatırımcısının yüzünü güldürdü

Yeni yatırım bölgesi olarak Tuzla’yı seçen Aydoğan İnşaat, bölgede fiyatların hızla yükseldiğini söyledi. Aydoğanpark’ın yarısını sattığını ifade eden İrfan Aydoğan, yatırımcıların iyi prim elde ettiğini belirtti

İstanbul Anadolu yakasının butik projelerinin mimarı Aydoğan İnşaat, Türkiye'nin en önemli marina projesine ev sahipliği yapacak Tuzla'da hayata geçirdiği Aydoğanpark projesiyle yatırımcısının yüzünü güldürdü. 2013'ün son ayında temelleri atılan Aydoğanpark Tuzla, hem ev alıp oturmak hem de yatırım yapmak isteyenlerin büyük ilgisini çekerken, kısa bir sürede projenin yüzde 50'si satıldı. Aydoğanpark Tuzla'da metrekare satış fiyatı ise 2.250 liradan 3 bin liranın üzerine çıkarak alıcısını kısa sürede kâra geçirdi.

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, satışlarda olduğu gibi inşaatta da hızla ilerlediklerini ifade ederek,  ocak ayında temeli attıklarını ve teslimleri ise 2015 Mart ayında yapmayı planladıklarını söyledi.

İrfan Aydoğan, iki etaptan oluşan projenin ilk etabında katları çıktıklarını, ikinci etabın da hafriyatını tamamladıklarını anlatarak, “Burada yeni teknoloji kullanıyoruz. Kule vinçler ve endüstriyel kalıp sayesinde inşaat hızlı ilerliyor. Teslimleri 2015 Haziran'da yapacaktık ama martta yapmayı planlıyoruz. Proje tamamlandığında metrekare fiyatları en az 4 bin lira olur” dedi.

‘Bölge değerlenecek'

Projenin şimdiden yüksek oranda prim yaptığına vurgu yapan Aydoğan, şunları söyledi:
“Tuzla, İstanbul'un en fazla değer kazanan bölgelerinden biri olacak. Bölgeden hızlı tren geçecek, Körfez geçiş köprüsü yapılıyor. Tuzla denize nazır bir ilçe, hâlâ sayfiye yeri gibi. Havalimanı ve sanayiye de yakın. Fiyatlar ise yüksek değil. Özellikle ulaştırma yatırımları ve marina projesi bölgeyi çok cazip hale getirecek. Bu da fiyatların yükselmesine neden olacak. Bizim projemizde bu gelişimi yaşadık ve yatırımlar şekillendikçe bölgedeki değer artışı devam edecek.” 

İrfan Aydoğan, projenin sahile çok yakın olması nedeniyle yoğun ilgi gördüğünü anlatarak, “Lokasyonumuz çok iyi. Üst katlardaki evler denizi görüyor. Az katlı bahçeli evlerde oturmak isteyenler de buraya geliyor. Anadolu yakasının merkezi semtlerden gelip daire alanlar oluyor” diye konuştu.

Az katlı butik proje

Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemelerle dikkat çekiyor. Tuzla'nın merkezi olan İstasyon Caddesi'nde 19.810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla'da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Mahalle hayatını yaşatmak için az katlı ve butik yapının ön plana çıktığı projede fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A'dan Z'ye bütün sosyal donatılar yer alıyor. Aydoğanpark Tuzla, İstanbul'un en büyük 7 projesi arasında gösterilen marinaya yürüme mesafesinde bulunuyor.

Erenköy'de satışa başladı

İrfan Aydoğan, Tuzla'da yeni arsalar için görüşmelerini sürdürdüklerini belirterek, Fenerbahçe'de dönüşüm kapsamında yeni proje yapacaklarını söyledi.

Aydoğan, Erenköy'de Bağdat Caddesi'ne yakın bir konumda Caddepark'ı hayata geçirdiklerini açıkladı. Projede temeli attıklarını ve katlara çıktıklarını dile getiren Aydoğan, “2.500 metrekarelik arsada 14 katta 54 daireden oluşan projenin temelinden kaya çıktı. Bu bizi biraz uğraştırdı ama inşaatın hızında bir sorun yok.  Resmi satışlara başladık ve metrekare fiyatlarımız 6-7 bin dolar arasında değişiyor” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy'ü anlatıyor
  • 20.06.2014 15:17

İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy'ü anlatıyor

Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy projesini ...

Eren Bozkaya, Aydoğan Park projesini anlattı
  • 03.04.2014 12:02

Eren Bozkaya, Aydoğan Park projesini anlattı

Aydoğan Park Proje Koordinatörü Eren Bozkaya, Aydoğan Park projesinin detayların ...

Aydoğan Park'dan kareler
  • 11.12.2013 17:02

Aydoğan Park'dan kareler

Aydoğan Park Tuzla projesinden örnek görselleri Emlaktasondakika.com farkıyla ...

Aydoğan Park örnek daire görselleri
  • 11.12.2013 17:00

Aydoğan Park örnek daire görselleri

Tuzla'da inşa edilen Aydoğan Park'ın örnek daire görselleri ...

Aydoğan Park maket görüntüleri
  • 11.12.2013 16:49

Aydoğan Park maket görüntüleri

Aydoğan Group'un Tuzla'da inşa ettiği Aydoğan Park'ın maket görselleri ...

Halkbank konut kredisine yüzde 20 TOKİ indirimi
  • 29.08.2016 13:13

Halkbank konut kredisine yüzde 20 TOKİ indirimi

Halkbank'tan TOKİ'yi borcu olan müşterilerine yüzde 20 indirim ile konut kredisi ...