maritbet girişmaritbet
Kütahya Hilton Garden Inn iş oteli konseptiyle faaliyet gösteriyor!

Kütahya Hilton Garden Inn iş oteli konseptiyle faaliyet gösteriyor!

Hilton otellerinin alışılmış konforunu, iş oteli konseptiyle Kütahya şehir merkezine taşıyan otel, hafta sonu doluluk oranlarını artırmak için kampanyalar düzenliyor

 

Hilton otellerinin alışılmış konforunu, iş oteli konseptiyle Kütahya şehir merkezine taşıyan otel, hafta sonu doluluk oranlarını artırmak için kampanyalar düzenliyor.

Kütahya Hilton Garden Inn 2010 Mart ayından beri, yaklaşık iki buçuk yıldır misafirlerine hizmet veriyor. Hilton otellerinin alışılmış konforunu, iş oteli konseptiyle Kütahya şehir merkezine taşıyan otel, hafta sonu doluluk oranlarını artırmak için kampanyalar düzenliyor. Kentin sosyo-ekonomik gelişmesine paralel olarak otelin doluluk oranları ve iş hacminin her geçen gün arttığını ifade eden Hilton Garden Inn Hotel Genel Müdürü Nihat Uslu, “Otelimiz Kütahya'da iş oteli olarak konumlanan ilk tesistir. Otelimiz, özellikle yurtdışı ile bağlantılı çalışan firmalar tarafından, marka bilinirliği nedeniyle öncelikli olarak tercih edilmektedir” diye konuştu.

Firmalarının hafta içini iş amaçlı gelen misafirler nedeniyle yoğun geçirdiğini söyleyen Uslu, “Biz hafta sonunu hareketlendirmek ve Kütahya'nın kültür turizminden hak ettiği payı alması için yeni bir fiyat politikası uyguladık. Bunun sonucu olarak hafta sonları da gerek kültür, gerek seyahat ya da sportif amaçlı gelen misafirlerimiz ile doluluğumuzu artırmaya başladık. Hafta sonu konaklamalarında yüzde 10 oranında indirim uyguluyoruz. Grup konaklamalarda ise bu indirim oranı yüzde 20'ye çıkıyor” dedi.

Uslu, 116 standart, üç suit ve iki engelli odası olmak üzere toplam 121 oda ve 250 yatak kapasitesiyle misafirlerine hizmet verdiklerini belirterek, otel bünyesindeki toplantı salonları ile de şehirdeki önemli bir boşluğu doldurduklarını kaydetti. Otelde beş adet toplantı salonunun bulunduğu bilgisini veren Uslu, “Otel bünyesindeki toplantı salonlarından dördü birleşme özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde 250 kişi kapasiteli büyük bir toplantı salonu elde edebiliyoruz. 212 metrekarelik alanda, misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bir oturma düzeni hazırlayabiliyoruz” şeklinde konuştu.

Tüm odalarda mini buzdolabı, ütü ve ütü masası ile çay-kahve seti bulunduğunu söyleyen Uslu, kablolu ve kablosuz internet hizmetinin ücretsiz olduğunun altını çizdi. Ayrıca spor salanlarının da 24 saat açık olduğuna işaret eden Uslu, “Sınırsız hizmet anlayışı ile Hilton markasının çizdiği çerçevede hareket ediyoruz. Otelimiz aynı zamanda Kütahya'da nezih bir eğlence imkanı da sunuyor. Çarşamba ve cumartesi akşamları otelimizde canlı müzik eşliğinde eğlenme imkanı bulunuyor. Sadece otel misafirlerine değil, değerli Kütahya halkına da bu şekilde hizmet veriyoruz. Cuma akşamları da ünlü isimlerin konser ve dinleti etkinlikleri otelimizde gerçekleşiyor” aktarımını yaptı.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Amasya’ya Hilton Garden Inn geliyor!
  • 12.03.2022 14:41

Amasya’ya Hilton Garden Inn geliyor!

2024 yılında açılması beklenen Hilton Garden Inn Amasya, şehrin ilk uluslararası ...

Hilton Garden Inn, dünyaca ünlü stadyumun içinde açıldı
  • 08.09.2017 15:52

Hilton Garden Inn, dünyaca ünlü stadyumun içinde açıldı

Hilton Garden Inn, Birleşik Krallık’taki yeni otelinin Emirates Old Trafford’ta ...

Hilton Garden Inn, yeni otelini Kocaeli'de açtı
  • 04.07.2017 10:03

Hilton Garden Inn, yeni otelini Kocaeli'de açtı

Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Ga ...

Safranbolu’da Hilton Garden Inn açıldı
  • 21.12.2016 14:00

Safranbolu’da Hilton Garden Inn açıldı

Hilton Garden Inn, Türkiye'deki 15. otelini Safranbolu'da açtı. ...

Hane'm Güneşli halka sunuluyor
  • 21.11.2015 14:38

Hane'm Güneşli halka sunuluyor

Huma Yapı ve Mar Tur işbirliğinde hayata geçirilen Hane'm Güneşli projesinin 22 ...

Hilton Garden Inn, çevre ödülüne layık görüldü
  • 27.12.2013 09:55

Hilton Garden Inn, çevre ödülüne layık görüldü

Haliç’te yer alan ve dünyanın en çevreci 15 otelinden biri olan Hilton Garden In ...