maritbet girişmaritbet
Hotel Adanava, ziyaretçilerine Adana’nın tarihini anlatıyor!

Hotel Adanava, ziyaretçilerine Adana’nın tarihini anlatıyor!

Adını Hititler zamanında kurulan Adanava Krallığı'ndan alan ve yaklaşık 6 ay önce açılan Hotel Adanava, her köşesinde Adana'nın tarihini anlatan panolarla ziyaretçilerine tarihe yolculuk yaptırıyor

Adını Hititler zamanında kurulan Adanava Krallığı'ndan alan ve yaklaşık 6 ay önce açılan Hotel Adanava, her köşesinde Adana'nın tarihini anlatan panolarla ziyaretçilerine tarihe yolculuk yaptırıyor.

Hititler zamanında Adana'da M.Ö 2000-1200 yılları arasında kurulan Adanava Krallığı'nın adını otele verdiklerini belirten Hotel Adanava Yönetim Kurulu Başkanı A. Sadık Kaya, "Adana'nın tarihini otelimizde yaşatıyoruz. Adana'nın kuruluşundan bugüne yaşananları hem yazı, hem de görsel bir şekilde anlatan panolarımız var. Gelen misafirlerimiz panolardan Adana'nın tarihini, kültürünü öğreniyor" dedi.

Adana'da çok büyük otellerin açılmasının iyi bir gelişme olduğunu, bu durumun turizm sektörünün gelişimine de katkı sunacağını anlatan Kaya, "Turizm sektörünün büyümesinden Adana'da faaliyet gösteren oteller de payını alacak. Hotel Adanava olarak önümüzdeki 3 yıl içinde Çukurova'nın tamamına hitap etmek istiyoruz" diye konuştu.

Organize Sanayi Bölgesi,  İncirlik Hava Üssü ve diğer sanayi sitelerine yakınlığı ile özellikle iş dünyasına hitap eden 4 yıldızlı Hotel Adanava'nın, modern ve konforlu odaları, düğün ve toplantı salonlarıyla farklı seçenekler sunduğunu ifade eden Kaya, otelde çok amaçlı 3 toplantı salonu, 2 suit, 57 standart, bir engelli olmak üzere toplam 60 oda, bar ve restoran bulunduğunu, sauna, Türk hamamı ve fitness salonlarının da yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi. Kaya, "Misafirlerimizin sadece konaklamak için otelimize gelmeleri gerekmiyor, konuklarımız dünya mutfağından seçme lezzetlerin bulunduğu restoranımızda da öğle ve akşam yemeklerini yiyebilir, iş streslerini atmak için bahçemizde kahvelerini yudumlayabilir, toplantı salonlarımızda iş toplantılarını gerçekleştirebilir, diledikleri her yerden ücretsiz olarak kablosuz internete bağlanabilirler" diye konuştu.

Hedefimiz doluluk oranını yüzde 90'a çıkarmak

Odaların 5 yıldızlı otel standardında olduğunu sanayi bölgelerine en yakın otel olmaları nedeniyle iş dünyasının misafirlerini daha rahat ağırlama avantajı sunduklarını dile getiren Kaya, otelin doluluk oranının kısa sürede yüzde 60'a ulaştığını, bu yıl içinde bu oranı yüzde 90'a çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hotel Adanava, ziyaretçilerine Adana’nın tarihini anlatıyor!
  • 03.04.2013 10:45

Hotel Adanava, ziyaretçilerine Adana’nın tarihini anlatıyor!

Adını Hititler zamanında kurulan Adanava Krallığı'ndan alan ve yaklaşık 6 ay önc ...