maritbet girişmaritbet
Van için türküler!

Van için türküler!

Türkiye’nin usta sanatçıları, türkülerini bu defa sadece Van için söyledi.

Show TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan “Türkülerimiz Van İçin” isimli yardım konseri, 20'den fazla sanatçının katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen geceye AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

3 Kasım Perşembe akşamı İstanbul Kongre Merkezi'nde Van'da yaşanan deprem felaketi için yardım konseri düzenlendi. Show TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan yardım konserinden elede edilen tüm gelir, deprem bölgesi Van'a bağışlanacak.

AÇILIŞI CAN DÜNDAR YAPTI

Oktay Kaynarca ve Songül Öden'nin sunuculuğunu üstleneceği gecenin başlangıcında sahneye Can Dündar, 1999 yılı depreminde enkaz altında sekiz saat kaldıktan sonra kurtarılan bir kız ile birlikte çıktı. 1999 yılından Van depremine kadar neler öğrenmişiz konulu kısa bir film de hazırlayan Can Dündar sırasını daha sonra birbirinden değerli sanatçılara en güzel türkülerini söylemeleri için bıraktı.

USTA İSİMLER BİRARADA

Şişli Belediyesi ve Gişe Organizasyon'un desteğiyle Yavuz Bingöl, Zülfü Livaneli, Edip Akbayram, Volkan Konak, Kerem Alışık, Yeni Türkü, Zara, Belkıs Akkale, Arif Sağ, Erdal Erzincan, Mercan Erzincan, Cengiz Özkan, Gülay, Sevcan Orhan, Tolga Sağ, Pınar Sağ, Onur Akın, Suavi, Melike Demirağ, Mazlum Çimen, Arzu ve İzzet Altınmeşe, Van'daki depremzedeler için “Gideriz Van'a Doğru”, “Türkülerimiz Van İçin” dedi. İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konserde toplanan tüm gelir, Türk Kızılayı aracılığıyla depremzedelere bağışlanacak.

HEP BİRLİKTE SAHNEYE ÇIKTILAR

Gecenin sonunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, ‘Yiğidim Aslanım' isimli türküyü, sahneye davet ettiği Egemen Bağış, Mustafa Sarıgül ve geceye katılan diğer sanatçı dostlarıyla birlikte seslendirdi. Dostluk ve kardeşlik mesajlarının verildiği gece sötylenen türkülerle son buldu..

Yorum Yaz