maritbet girişmaritbet
Starcity'de 23 Nisan karnavalı..!

Starcity'de 23 Nisan karnavalı..!

Starcity 21-23 Nisan’da tam bir karnaval! Sloganıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel olarak hazırlanan bir dizi etkinlikle alışveriş merkezi hafta boyunca minik ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Birbirinden renkli kampanyalarla kısa sürede adından söz ettiren Starcity Outlet, artık sadece alışveriş yapmak isteyenlerin değil, güzel zaman geçirmek isteyenlerin de tercih ettiği bir yaşam merkezi.

Starcity Outlet Center, birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor.

Starcity 21-23 Nisan'da tam bir karnaval! Sloganıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel olarak hazırlanan bir dizi etkinlikle alışveriş merkezi hafta boyunca minik ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Ülker Sinema Şenliği!

Ülker'in 21 Nisan'daki Çocuk Sinema Şenliği'nde “Sevimli Kahraman” filmi tüm çocuklara Ülker'den hediye. Unutmayın, film çıkışı sürpriz hediyeler de sizi bekliyor!

Toyzz Shop Beyblade Turnuvası

Beyblade arenası ile heyecan dorukta!21-22-23  Nisan tarihlerinde kişiselleştirilebilen Beyblade'ler ile farklı stratejiler ve mücadele teknikleri Starcity'de! Heyecan dolu turnuvaya tüm çocuk ziyaretçilerimiz ücretsiz katılabilecek.Şampiyona TOYZZ SHOP'dan 250 TL hediye çeki verilecektir.

Keşif Küresi yine Starcity'de!

Starcity minik müdavimleri ilk çağa yolculuk yapıyor! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel keşif küresi gösterimine tüm çocuklar davetlidir.21 Nisan'da kurulacak keşif küresindeki gösterime minik ziyaretçilerimiz ücretsiz katılabilecek;  gezegenlere yolculuk yapacak, ay üzerinde yürüyecek, vücutlarını tanıyacak, ilk çağa dönerek dinozorlara dokunabilecekler.

Dalin 7. Geleneksel 23 Nisan Etkinliği

22-23 Nisan'da   kurulacak Dalin'in civciv maskotunun minik ziyaretçileri karşılayacağı  standında, yüz boyama, sandalye kapmaca gibi oyunlar oynanacak, çeşitli yarışmalar düzenlenecek ve katılımcı çocuklara hediyeler verilecektir.

İhlas Koleji Öğrencilerinden Muhteşem Jimnastik ve Kafkas Folklor Gösterisi!

İhlas Koleji Anasınıfı öğrencilerinin Starcity ziyaretçilerine özel 23 Nisan'da sergileyeceği Jimnastik ve Kafkas Folklor gösterilerine etkinlik alanında 23 Nisan saat: 12.00-12.30 arasında gerçekleştirilecektir.

Doğa Koleji Origami Atölyesi

Minik ziyaretçilerimiz kağıttan kanatlar etkinliği ile origamiden turna kuşu yapacakları etkinliğimizde, çocuklar turna kuşlarının kanatlarına kendi isimlerini yazacaklar ve toplanan turna kuşları 6 Ağustos Dünya Çocuk Barış Günü için  Japon Konsolosluğuna teslim edilecektir.

 NT Kitap Şenliği 

21-29 Nisan tarihlerinde alt zemin katta NT Kitap Şenliği etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlikte indirimli çocuk kitap satışı gerçekleştirilecek, yarışmalar yapılacak ve çocuk ziyaretçilerimize balon dağıtımı gerçekleştirilecektir.

Bilim Koleji ve Arel Koleji'de 23 Nisan'da Starcity'de

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel Bilim Koleji öğrencilerinin şiirler ve şarkılar okuyacağı programda,  jimnastik ve step gösterileri gerçekleştirilecektir. Arel Koleji'nin kuracağı etkinlik masalarında yüz boyama, çiçekli taç yapımı (bayraklı), hamur çalışması, resim yapma-boyama ve sanat faaliyetleri gerçekleştirilecektir. Etkinliklere tüm minik ziyaretçilerimiz ücretsiz katılabilecekler.

Giyimden ayakkabıya, aksesuardan ev tekstiline kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz 135 seçkin marka en uygun fiyatlarla sadece Starcity 'de sizleri bekliyor…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Starcity Outlet'in varlık yönetimi ve kiralaması Esas Gayrimenkul'e emanet!
  • 26.07.2022 10:20

Starcity Outlet'in varlık yönetimi ve kiralaması Esas Gayrimenkul'e emanet!

Starcity Outlet’in yatırımcısı Gençoğlu Grup ile stratejik bir iş birliği yapan ...

Starcity Garaj Günleri 1 Aralık’ta kapılarını açıyor!
  • 30.11.2018 11:09

Starcity Garaj Günleri 1 Aralık’ta kapılarını açıyor!

Starcity Outlet AVM’nin her yıl merakla beklenen ve yılın belli dönemlerinde ger ...

Starcity Outlet AVM yenilendi
  • 28.11.2017 15:07

Starcity Outlet AVM yenilendi

İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden Starcity Outlet, yenileme çalışmaları ...

Starcity'de 'Minyatür Evler' atölyesi kuruluyor!
  • 02.03.2017 13:05

Starcity'de 'Minyatür Evler' atölyesi kuruluyor!

JLL Türkiye tarafından yönetilen Starcity Outlet'te 3 Mart - 3 Nisan tarihleri a ...

Ülker ve Boyner Starcity AVM’yi sattı mı?
  • 08.05.2016 18:21

Ülker ve Boyner Starcity AVM’yi sattı mı?

Hürriyet Gazetesi yazarı Jale Özgentürk, bugünkü köşesinde uzun süredir satışı g ...

Gorrion Hotel İstanbul ev konforunda hizmet sunacak
  • 19.02.2014 12:07

Gorrion Hotel İstanbul ev konforunda hizmet sunacak

Gorrion Hotel İstanbul'un şehir merkezine yakınlığı dikkat çekiyor ...