maritbet girişmaritbet
Müteahhit belediyeden hizmette güleryüz istedi

Müteahhit belediyeden hizmette güleryüz istedi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ağırlayan Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TMF) Başkanı Tanır Tellioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, müteahhitlerin sıkıntılarını Akgül'e anlattı ve destek istedi

TÜM İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TMF) Başkanı Tahir Tellioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, yeni binasında Mamak Belediye Başkam Mesut Akgül'ü ağırladı.
Müteahhitlerin belediyelerle ruhsat ve iskan konusunda yaşadıkları sıkıntıları Akgül'e aktaran Tellioğlu, bu konuda destek beklediklerini belirtti.

Belediyelerin imar müdürlüklerinde güler yüzlü bir kadro ile çalışmak istediklerini ifade eden Tellioğlu, "Müteahhitler müteşebbistir, sermayesi ile risk alan iş adamlarıdır. Belediye kadrolarında samimi, güler yüzlü ve sorun çözmeye yönelik kadrolarla çalışmak istiyoruz" dedi.

Ruhsatlandırma ve iskan aşamasında yaşanan yoğun bürokrasiyi asgariye indirmek istediklerini belirten Tellioğlu, "Bu kadar risk altına giriyoruz. Tecrübe sahibi olmamış insanların iş adamına yaklaşımı hoş değil. İnşaatın başlangıç ve değerleme safhalarında zorluk çıkarılmamasını istiyoruz" dedi.

Vizyon önemli Akgül ise müteahhitlerle yapılan projelerin hızlı ilerlediğini vurgulayarak, şunları söyledi: "Bölgede iş yapan müteahhitlerle iyi bir diyalogumuz var. Ruhsatlan hızlı onaylanarak, müteahhitlere yardıma olmaya çalışıyoruz.
Mamak'ın tarihten gelen gecekondulaşma gibi sorunların var. Gecekondudan bitirmekten öte, Mamak'a vizyon oluşturmak önem taşıyor.

Mamak'a kalite gelmeli. Bu anlamda biz sizinle çalışmaya hazırız. Mamak'ta ciddi bir değişim var. Tam değişim olarak kabul etmiyorum. Başlangıç olarak görüyorum.
Doğru adımlarla, doğru lokasyonlara yönlendirme ile yanma yaklaşılmayan, yüzüne bakılmayan yerler rant alam oluyor. Teşviklerle Mamak'ın cazibe merkezi olacağına inanıyoruz."

  • Etiketler:

Yorum Yaz