maritbet girişmaritbet
İstanbul Barbaros Bulvarı’nda açıldı..!

İstanbul Barbaros Bulvarı’nda açıldı..!

Şehir merkezlerindeki binalarını konforlu yaşam alanlarına dönüştüren Cheya Residences, 5'inci kuruluş yılında ilk butik otelini İstanbul Barbaros Bulvarı'nda açtı.

Şehir merkezlerindeki binalarını konforlu yaşam alanlarına dönüştüren Cheya Residences, 5'inci kuruluş yılında ilk butik otelini İstanbul Barbaros Bulvarı'nda açtı. 50 birbirinden farklı odasıyla Cheya Beşiktaş Hotel and Suites, markanın sektöre sunduğu 'konforlu yaşam alanı' konseptini ileriye taşıyor.

2007 yılında 'servisli apartmanlar' konseptiyle sektöre giren Cheya Residences, 5 yıl içinde Türk ve uluslararası şirketlere, kısa ve uzun dönem konaklamalarda mobilyalı daire kiralama hizmeti vererek başarıyı yakaladı. As Grup bünyesinde, Nişantaşı, Gümüşsuyu, Teşvikiye ve Rumelihisarı'ndan sonra zincirin 5'inci halkası olan ve 140 yatak kapasitesiyle İstanbul'un merkezi Barbaros Bulvarı'nda hizmet vermeye başlayan Cheya Beşiktaş Hotel and Suites, grubun ilk butik otel projesi.

50 odadan oluşan Cheya Beşiktaş Hotel and Suites, kısa ve uzun dönem konaklamalar için merkezi lokasyonu, misafirperver hizmeti ve alt yapısıyla otelcilik anlayışına yeni bir anlayış sunuyor. Cheya Beşiktaş Hotel and Suites, kendine özgü ev tipi iç dekorasyonu, mutfaklı ve standart odalarıyla misafirlerinin evlerindeki konfor ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Cheya Residences olarak hedeflerinin şehir merkezlerinde misafirlerinin konaklama sürecindeki konfor ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirten Cheya Residences Yönetim Kurulu Üyesi Sinem Çelik Yardımcı, önceliklerinin çok fonksiyonlu mekanlar tasarlamak olduğunu söyledi.

Yardımcı, Cheya Beşiktaş Hotel and Suites'de 16 m2 ve 60 m2 arasında çeşitlilik gösteren manzaralı, balkonlu, bağlantılı ve mutfaklı odalarıyla kısa ve uzun dönem konaklamalar için bulunmaz bir seçenek sunduklarını açıkladı.

İnşaat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren As Grup, bugüne kadar sektöre yaptığı 100 milyon Dolar yatırım rakamının ardından, 2017 yılına kadar Galata Port kapsamında ve Pendik'te iki otel projesi ve Mimar Sinan'da konut projesi ile yatırımlarına devam etmeyi hedefliyor. Yurt dışı yatırım ortaklık tekliflerini de değerlendirdiklerini belirten Sinem Çelik Yardımcı, As Grup bünyesinde Cheya Residences projesine devam edeceklerini ve yeni butik oteller tasarlayacaklarını ekledi.

Modern ve Özgün Tasarım

Modern ve özgün bir dekorasyona sahip olan butik otelin duvarlarını süsleyen eski İstanbul gravürleri, misafirlerini zaman içinde yolculuğa çıkartarak günümüz çağdaşlığını yansıtıyor. Misyonu eksiksiz hizmet anlayışı olan Cheya Beşiktaş Hotel and Suites, hizmet anlayışında sunduğu yenilikler ve fark yaratan konforuyla misafirlerinin hayatına yenilik katan konaklama tecrübesi sunuyor. Cheya Beşiktaş Hotel and Suites, dileyene Kız Kulesi manzaralı ve balkonlu bir oda, dileyene ev konforu yaşatacak geniş mutfaklı bir oda, dileyene ise lezzetli bir kahvaltı eşliğinde sade bir otel odası sunuyor.

Haberler

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Barbaros Bulvarı’nda açıldı..!
  • 24.03.2012 08:30

İstanbul Barbaros Bulvarı’nda açıldı..!

Şehir merkezlerindeki binalarını konforlu yaşam alanlarına dönüştüren Cheya Resi ...