maritbet girişmaritbet
Investeurasia Platformu’ndan yabancı yatırımcı atağı

Investeurasia Platformu’ndan yabancı yatırımcı atağı

Investeurasia 2015 Platformu, gayrimenkul sektörünün profesyonelleri ve yatırımcılarını 4-7 2015 tarihlerinde bir araya getiriyor.

Yabancı katılımcı ve ziyaretçisiyle uluslararası olma özelliği taşıyan Investeurasia 2015 Platformu, gayrimenkul sektörünün profesyonelleri ve yatırımcılarını 4-7 Kasım tarihleri arasında Antalya'da bir araya getiriyor. Pyramids Grup'un Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri'ndeki 22 yıllık tecrübesiyle gerçekleşecek zirvede VIP delegelerin doğru yatırımcılar ile buluşmasına olanak sağlayacak.

Pyramids International Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hashem, Pyramids Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dilek Dilbaz, Pyramids Grup Genel Müdürü Tolga Tezel'in de aralarında bulunduğu Investeurasia 2015 Platformu'nun lansmanı gerçekleşti.

VIP delegeler organize edilecek

Yabancı katılımcı ve ziyaretçisi ile uluslararası özellik taşıyan Investeurasia 2015 Platformu'na Körfez Ülkeleri başta olmak üzere Mısır, Irak, Hollanda, Fas, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İsrail ve Ürdün gibi ülkeler katılacak. Avrupa ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler'den de VIP yatırımcı ve fonlar iştirak edecek.

Gayrimenkulün en güncel konuları masada olacak

Yurtdışı ve yurtiçinden sektörün profesyonelleri, kalkınma ajansları, enstitüler, gayrimenkul derneki, emlak birlikleri ve şehir plancılarının katılımı ile gerçekleşecek Investeurasia 2015'teki konferans ve paneller de sektöre katma değer sağlayacak. Paneller ve toplantılar iki gün boyunca devam edecek. Yurtdışında binlerce odaya, birliğe, ajansa ve sektör şirketlerine yapılan duyurular ve işbirlikleri ile hedef ülkelerin yatırımcıları bu platfomda toplanacak.

Tüm kesimler bir arada

Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin de desteklediği Investeurasia 2015, kamu ve özel sektör temsilcileri ve sivil toplum örgütleriyle yatırımcıları bir araya getiriyor. Katılımcısı ve ziyaretçisiyle birlikte fuarda GYO'lar, finansörler, yatırımcılar, proje geliştiriciler, mimarlık - planlama - müteahhitlik - danışmanlık şirketleri, yerel yönetimler, bina ve tesis yönetim şirketleri, maliklerve sektörün profesyonelleri yer alacak. Özel projelerin yanı sıra büyükşehir belediyeleri de kentsel dönüşüm projeleri veya iddialı oldukları projeler ile bir vitrin oluşturacak.

Tanıtım kokteyline kimler katıldı?

Investeurasia 2015 – Gayrimenkul, Proje, Gelistirme ve Yatırım Platformu Lansman yemeğine Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Urban Land Institute Türkiye Başkanı Haluk Sur, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Basra Hükümet Konseyi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Komitesi Başkanı Ageel İbrahim Al Khaliidi, Urban Green Global - Mimar ve şehir planlamacısı Sidney Rasekh, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'ndan Sayin Aladdin Özyürek konuşmacı olarak katılarak tam destek verdi.

Lansman yemeğine katılan isimler arasında Investeurasia için oluşturulan danışma kurulunda yer alan sektörün önde gelen isimlerinden Haluk Sur, PriceWaterHouseCoopers`dan Ersun Bayraktaroğlu, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, FYP Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Yılmaz Phillipson, Epos Gayrimenkul Danışmanlık'tan Neşecan Çekici ve Urban Land Institute'den Abdurrahman Arıman da projeye güç kattı.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Investeurasia Platformu’ndan yabancı yatırımcı atağı
  • 30.03.2015 11:29

Investeurasia Platformu’ndan yabancı yatırımcı atağı

Investeurasia 2015 Platformu, gayrimenkul sektörünün profesyonelleri ve yatırım ...