maritbet girişmaritbet
Dünyanın ilk butik Ramada oteli Altunizade’de açılıyor

Dünyanın ilk butik Ramada oteli Altunizade’de açılıyor

Ramada İstanbul Asia Otel, dünyada 4 bin 500 oteli bulunan ABD’li Ramada Grubu’nun ilk butik oteli olacak. Aralık ayının başında açılacak otel, Anadolu Yakası’nın iş oteli olmayı hedefliyor.

Ramada İstanbul Asia Otel, dünyada 4 bin 500 oteli bulunan ABD'li Ramada Grubu'nun ilk butik oteli olacak. Aralık ayının başında açılacak otel, Anadolu Yakası'nın iş oteli olmayı hedefliyor.

Antalya Side'deki 5 yıldızlı Grand Prestige Otel, Kalamış Yat Limanı, Yerebatan Sarnıcı'nın restorasyonu gibi projelere imza atan, İstanbul ve Ankara'da toplam 7 bin konut inşa eden Uran Holding, ikinci turizm yatırımını İstanbul'da yaptı. Amerikalı otel zinciri Ramada Grubu ile anlaşan Uran Holding, Altunizade'de bulunan eski genel müdürlük binasını otele çevirdi. Aralık ayının başında açılacak ‘Ramada İstanbul Asia Otel', dünyada 4 bin 500 oteli olan Ramada bünyesindeki ilk butik otel olacak. Otelin işletmesini kendisi yapacak olan Uran Holding, Anadolu yakasına yönelen holdinglerin cazibe merkezi olan Altunizade'de işdünyasını hedefliyor.

Açılmadan rezervasyon aldı

Ramada İstanbul Asia Otel'in Genel Müdürü Tanju Özalpay, ‘özel butik hizmet' ile iş dünyasına ve turistlere ev konforu sunacaklarını vurguladı. Fiyatların 115 ile 240 euro arasında değiştiğini belirten Özalpay, daha otel açılmadan rezervasyon geldiğini söyledi.

Özalpay şöyle devam etti: “Restoranımızı Cook Shop işletecek. Oda servisi ve mutfağımız da Cook Shop'a emanet. Yurtdışında yaygın olsa da Türkiye'de oteller mutfaklarını dışarıya vermiyor. Ramada İstanbul Asia Otel bu yönüyle de bir ilki gerçekleştirdi.”

Özalpay, Ramada İstanbul Asia Otel'in spor ve Spa bölümünü de Kemer Country'de bulunan Sesame Spa&Sağlık Kulübü'nün işleteceğini belirtti. Özalpay, 400 metrekarelik alanda bulunan sağlık merkezi içindeki Spa bölümü için Tayland ve Bali'den eğitimlik uzmanlar getirdiklerini anlattı.

Tanju Özalpay, Uran Holding'in bundan sonra inşaat ve turizmde büyümek istediğini vurguladı. Afyon'da bir termal otel açmak için çalışmalara başladıklarını açıklayan Özalpay, “Halen görüşme halindeyiz. Antalya ve İstanbul'dan sonra üçüncü yatırımı Afyon'da yapmayı planlıyoruz” dedi.

‘Bizimkiler' dizisinin holdingiydi

Altunizade'de Mahir İz Caddesi üzerinde bulunan otel, bodrum dahil 6 katlı olacak. Kullanım alanı 5 bin metrekare olan otel 80 ve90'larda oldukça popüler olan ‘Bizimkiler' dizisinin çekildiği holding olarak tanınıyordu. Otelin 5 farklı tasarımda hazırlanmış 19-35 metrekare arasında 80 odası bulunuyor. Otel, 10 kişiden 150 kişiye kadar hizmet verebilen toplantı salonları ile Anadolu yakasında bulunan ulusal ve çokuluslu şirketlerin kurum içi toplantıları, eğitimleri ve bayi toplantılarına talip olacak.

Gazete Vatan

İlker Pehlivan

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinema sanatçısı Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı
  • 05.12.2018 11:36

Sinema sanatçısı Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı

İstanbul Altunizade'de oturan sinema sanatçısı Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutf ...

İş GYO, Topkapı ve İFM projesi için geri sayıma geçti!
  • 22.12.2014 14:35

İş GYO, Topkapı ve İFM projesi için geri sayıma geçti!

İstanbul Finans Merkezi'ndeki proje için 100 milyon dolar yatıracak olan İş GYO, ...

Ramada Plaza Tekstilkent, Wyndham Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı!
  • 25.04.2013 13:06

Ramada Plaza Tekstilkent, Wyndham Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı!

İlbak Holding bünyesinde bulunan Ramada Plaza Tekstilkent, 23-25 Nisan tarihleri ...

Altunizade’deki Vera Plaza, ofis binası olarak kiraya verilecek!
  • 19.03.2013 11:55

Altunizade’deki Vera Plaza, ofis binası olarak kiraya verilecek!

Altunizade Şehrizar Konakları'nın komşu adasında müstakil ofis kullanıcıları içi ...

TOKİ ve Çalık Holding’ten teras ve bahçe ikilisi!
  • 18.06.2012 10:52

TOKİ ve Çalık Holding’ten teras ve bahçe ikilisi!

Toki iştiraki Emlak Konut GYO ve Çalık Holding iştiraki Gap İnşaat tarafından ha ...

Şehrizar Konakları'na yakın plan bakış
  • 10.06.2012 09:09

Şehrizar Konakları'na yakın plan bakış

Çalık Gayrimenkul’ün Altunizade’de Bağaz gören arsada yaptığı Şehrizar Konakları ...