maritbet girişmaritbet
Bulut inşaat 26. yılını kutladı kiminle kutladı!

Bulut inşaat 26. yılını kutladı kiminle kutladı!

Sektörde 26. yılını dolduran Bulut İnşaat, hayata geçirdiği projelerinin başarısını kutluyor. Şirket, bu çerçevede önceki akşam Günay Restoran'da çalışanların aileleri ile paydaşlarını ağırladı.

Sektörde 26. yılını dolduran Bulut İnşaat, hayata geçirdiği projelerinin başarısını kutluyor. Şirket, bu çerçevede önceki akşam Günay Restoran'da çalışanların aileleri ile paydaşlarını ağırladı. Gecede yaptığı konuşmada; "Günde 10 Liraya Ev" kampanyasının gördüğü ilgiyi hatırlatan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, "Sağlamı, kaliteyi, teknolojiyi, konforu ve sosyal yaşamı her bütçeye uygun şartlarda sunmayı amaçlayarak binlerce insanı ev sahibi yapma hedefiyle yola çıktık.Yaptığımız projelerin gördüğü ilgi, amacımıza ulaştığımızın kanıtıdır. Günde 10 liralık taksitlerle satışa sunduğumuz evler sayesinde ev almanın imkânsız olduğunu düşünen insanlar bile ev sahibi oldu. Bu bizim için mutlulukların en güzelidir.Evviva Gümüş City ile de "Günde 10 Liraya Ev" kampanyasını sürdürerek ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz" dedi.


Bulut, inşaat sektörünün yükselişe geçmesini beklediklerini ve İstanbul'da ciddi boyutta konut açığı bulunduğuna değinerek, konut ihtiyacını karşılamaya yönelik yeni projelerinin olduğunu da açıkladı. Sunuculuğunu Ece Erken'in yaptığı geceye, çok sayıda davetli katıldı. Karadenizli sanatçı Süreyya'nın performansıyla renk kattığı davette Evviva Yaşam Merkezi'nin maketi şeklindeki pasta da kesildi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz