maritbet girişmaritbet
Ali Dumankaya IQ Deneyim Odası'nı anlattı

Ali Dumankaya IQ Deneyim Odası'nı anlattı

Dumankaya İnşaat, sektöre yön veren ve teknolojik donanımı ile dikkat çeken Dumankaya IQ’yu birebir yaşatmak adına hazırladığı “IQ Deneyim Odası”nda, yatay mimarisi ile dikkat çeken Konsept Halkalı projesini tanıttı.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Dumankaya Bahçeşehir Showroomunda düzenlenen basın toplantısında, Dumankaya Konsept Halkalı projesini, sektörde bir ilk olan “Dumankaya IQ Deneyim Odası”na taşıyarak tanıttı.

ALİ DUMANKAYA

Toplantıda Dumankaya Konsept Halkalı projesine dair bilgiler veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili olarak, “Kurtköy'de gerçekleştirdiğimiz ve 2009 yılında teslim ettiğimiz, yatay mimarisi ile farklılık oluşturan ve değer artışı ile çok kazandıran Konsept projemize bir yenisini daha ekliyoruz. Yine çok değerlenecek ve çok kazandıracak bir bölge olan Halkalı'da gerçekleştireceğimiz, Konsept Halkalı projemiz ile çok dikkat çekmeye başladık. Kısa süre önce ön satışlarına başladığımız ve yoğun bir ilgi ile karşılaştığımız projemiz, Dumankaya İnşaat'ın sahip olduğu değeri ve farklılıkları Halkalı'ya taşıyor. Böylesine değerli bir projeyi hem oturumcuya hem de yatırımcıya sunduğumuz için büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Hazırladığımız IQ Deneyim Odası ile müşterilerimiz hayal kurmak yerine, Showroomlarımıza gelerek birebir yaşayarak ev sahibi olacaklar” dedi.

UĞUR DUMANKAYA

Dumankaya IQ ve IQ Deneyim Odası hakkında konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Bizim için çok önemli olan ve sektörde farklılık yaratan Dumankaya IQ platformumuzu daha yakından tanıtabilmek adına IQ Deneyim Odası'nı tasarladık. Artık Dumankaya projelerinden ev sahibi olmak isteyen tüketiciler alacakları evleri önceden test edebilecekler. Evlerinde onlara yaşatacağımız konforu hazırladığımız deneyim odası ile birebir yaşayacaklar. Şimdi yatay mimarisi ile dikkat çeken Konsept Halkalı projemizi tanıtan ve “Yatay Zeka”ya sahip projemizi tüketicilerimiz ile buluşturuyoruz. Sektörde bir ilk olan Yatay Zekalı IQ platformu müşterilerimizin biz gayrimenkul geliştiricilerinden olan beklentilerini daha da arttıracaktır” dedi.

IQ Deneyim Odası

Dumankaya IQ çözüm ortağı Aydın Yavuz tasarladıkları “IQ Deneyim Odası” ile ilgili “Sunduğu teknolojik alt yapı ile hayatı kolaylaştıran ve sektörde dikkat çeken Dumankaya IQ'yu, hazırladığımız IQ Deneyim Odası ile yaşatıyoruz. Evin içinde yaşarken tüm ihtiyaçlara cevap vermek üzere tasarladığımız IQ'yu, şimdi tüketiciler bu deneyim odasında yaşama şansı elde edecekler. Tek bir tuş ile örneğin klimayı açıp, müziğin sesini kısabilecekler, perdeyi kapatıp ışıkları açabilecekler” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'
  • 09.04.2015 14:08

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Flex Office Bahçeşehir p ...

Ali Dumankaya DKY Kartal'ı anlatıyor!
  • 26.03.2015 09:51

Ali Dumankaya DKY Kartal'ı anlatıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yeni görücüye çıkan DKY Kartal' ...

DKY Kartal projesi, MIPIM'de görücüye çıktı!
  • 11.03.2015 16:17

DKY Kartal projesi, MIPIM'de görücüye çıktı!

DKY İnşaat'ın Kartal projesi Fransa'daki MIPIM 2015 Fuarı'nda tanıtıldı. Şirket, ...

Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı!
  • 09.12.2014 15:06

Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı ve 2 ...